Μαζί εξασφαλίζουμε το γιορτινό τραπέζι σε οικογένειες που έχουν πληγεί οικονομικά από την πανδημία με ένα κλικ

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020, 11:52
Μαζί εξασφαλίζουμε το γιορτινό τραπέζι σε οικογένειες που έχουν πληγεί οικονομικά από την πανδημία με ένα κλικ

Aυτές τις γιορτές στηρίζουμε οικογένειες που έχουν πληγεί οικονομικά από τα μέτρα που έχουν εφαρμοστεί για τον περιορισμό της πανδημίας.

Τα αιτήματα που λαμβάνει η κοινωνική υπηρεσία της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» έχουν αυξηθεί κατά 50% από την έναρξη της πανδημίας και η κατάσταση επιδεινώνεται μέρα με τη μέρα.

Πρόκειται για οικογένειες που έχουν μείνει χωρίς εισόδημα που αναγκάζονται πλέον να ζουν στο όριο της φτώχειας. Οικογένειες με ανήλικα παιδιά που αδυνατούν να καλύψουν τις βασικές καθημερινές τους ανάγκες.

Σας προσκαλούμε να γίνετε μέρος της προσπάθειάς μας, αγκαλιάζοντας την πρωτοβουλία της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» να προσφέρει όλα τα απαραίτητα για το γιορτινό τραπέζι αυτών των οικογενειών.

Ας κάνουμε τη διαφορά στη ζωή τους αυτές τις γιορτινές ημέρες και ας συμβάλουμε στο να γεμίσουμε το τραπέζι τους με αγάπη και τα απαραίτητα είδη, με ένα κλικ στην crowdfunding καμπάνια ΕΔΩ.

Ο Στόχος μας: Να στηρίξουμε 160 οικογένειες με ανήλικα παιδιά

Με την πολύτιμη βοήθειά σας έχουμε ως στόχο να συγκεντρώσουμε το ποσό των 8.000 ευρώ. Με αυτόν τον τρόπο θα έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε το γιορτινό τραπέζι σε 160 οικογένειες με ανήλικα παιδιά.

Με ένα απλό κλικ μπορείτε να βοηθήσετε

Με ένα απλό κλικ ΕΔΩ μπορείτε να συμβάλετε και εσείς ουσιαστικά να συμβάλουμε στο γιορτινό κλίμα μιας οικογένειας σε ανάγκη.

Επιλέξτε το ποσό της δωρεάς σας και μοιραστείτε την κίνησή σας με τους φίλους σας στο Facebook για να διαδώσουμε το μήνυμα.

Με 5€ συμμετέχω στον βαθμό που μπορώ.

Με 15€ εξασφαλίζω τη γαλοπούλα της οικογένειας.

Με 25€ εξασφαλίζω γαλοπούλα & βασιλόπιτα.

Με 50€ εξασφαλίζω το γιορτινό τραπέζι για μια 4μελη οικογένεια.

Μοιραστείτε την ενέργεια με τους φίλους σας

Σας ενθαρρύνουμε να εμπνεύσετε και άλλους να συμμετάσχουν σε αυτή τη δράση προσφοράς με ανάρτηση στο Facebook ή το Instagram  χρησιμοποιώντας το hashtag #mazistisgiortes και κάνοντας tag το Μαζί για το Παιδί @mazigiatopaidi.

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020, 12:06