Μαζί για το Παιδί: Εξασφαλίζουμε τα απαραίτητα για τη σχολική χρονιά

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2020, 11:47
Μαζί για το Παιδί: Εξασφαλίζουμε τα απαραίτητα για τη σχολική χρονιά

Με το τέλος του καλοκαιριού οι απώλειες που μετράμε λόγω COVID-19 φαίνονται εντονότερα. Απώλεια εισοδήματος για μεγάλο μέρος οικογενειών, απώλεια εργασίας για πολλές άλλες. 

Αυτό το φθινόπωρο η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» στηρίζει, με τη βοήθειά σας, τα παιδιά αυτών των οικογενειών που δοκιμάζονται οικονομικά το τελευταίο διάστημα. Παιδιά που έχουν ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό ζώντας μέσα στην αβεβαιότητα αναμένουν την επιστροφή στο σχολείο και στην κανονικότητα με ενθουσιασμό. 

Υποστηρίξτε την πρωτοβουλία της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» να προσφέρει μια νότα αισιοδοξίας και τα απαραίτητα είδη για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Ας γεμίσουμε τις τσάντες των παιδιών με τετράδια, γραφική ύλη και είδη ζωγραφικής συνοδεύοντάς τα με την ευχή για μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά. 

Σας προσκαλούμε να γίνετε μέρος της προσπάθειάς μας, αγκαλιάζοντας αυτά τα παιδιά με αγάπη και προσφέροντάς τους τα απαραίτητα για τη νέα σχολική χρονιά,  με ένα κλικ στην crowdfunding καμπάνια www.supportmazi.gr/mazistosxoleio

Ο Στόχος μας: Να στηρίξουμε 160 παιδιά και τις οικογένειές τους

Με την πολύτιμη βοήθειά σας έχουμε ως στόχο να συγκεντρώσουμε το ποσό των 8.000 ευρώ για να προσφέρουμε σε 160 παιδιά τον απαραίτητο σχολικό εξοπλισμό για τη νέα σχολική χρονιά.

Με ένα απλό κλικ μπορείτε να βοηθήσετε.

Με ένα απλό κλικ μπορείτε να συμβάλετε και εσείς ουσιαστικά να προσφέρουμε χαρά στους μικρούς μας φίλους.

Κάντε κλικ στην crowdfunding πλατφόρμα της Ένωσης www.supportmazi.gr/mazistosxoleio

Επιλέξτε το ποσό της δωρεάς σας και μοιραστείτε την κίνησή σας με τους φίλους σας στο Facebook για να διαδώσουμε το μήνυμα.

Με 5€ συμμετέχω στον βαθμό που μπορώ.

Με 10€ προσφέρω βασική γραφική ύλη για ένα παιδί.

Με 25€ εξασφαλίζω μια κασετίνα μαζί με τη γραφική ύλη & είδη ζωγραφικής.

Με 50€ προσφέρω σχολική τσάντα + κασετίνα + γραφική ύλη + είδη ζωγραφικής.

Μοιραστείτε την ενέργεια με τους φίλους σας

Σας ενθαρρύνουμε να εμπνεύσετε και άλλους να συμμετάσχουν σε αυτή τη δράση προσφοράς με ανάρτηση στο Facebook ή το Instagram με το hashtag #mazistosxoleio και κάνοντας tag το Μαζί για το Παιδί @mazigiatopaidi.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2020, 12:04