Μαζικές διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Ρόδου λόγω οφειλών

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017, 01:00
Μαζικές διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Ρόδου λόγω οφειλών
Σε μαζικές διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος προχώρησαν την τελευταία εβδομάδα τα κλιμάκια των εργολάβων που έχει συστήσει η ΔΕΔΗΕ σε όσους δεν έχουν εξοφλήσει ή ρυθμίσει τους λογαριασμούς τους.

Τέτοιες διακοπές, έγιναν χθες στο χωριό Σάλακος, για ανεξόφλητους λογαριασμούς της τάξης των 950 ευρώ περίπου.

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν μιλώντας στη «Ρ» κάτοικοι της περιοχής, οι διαδικασίες διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος ήταν μαζικές το τελευταίο χρονικό διάστημα, σε οικιακούς καταναλωτές και μικρές κυρίως επιχειρήσεις που δεν μπόρεσαν λόγω της οικονομικής συγκυρίας και της παρατεταμένης ύφεσης που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

«Αυτοί που παίρνουν τέτοιες αποφάσεις – είπε μιλώντας στη «Ρ» κάτοικος της περιοχής- θα πρέπει να καταλάβουν ότι ο κόσμος δεν αντέχει πλέον άλλα βάρη. Φτάσαμε στο τελευταίο σημείο. Το ότι δεν μπορέσαμε ούτε να πληρώσουμε, αλλά ούτε και να ρυθμίσουμε τους λογαριασμούς μας, το κάναμε εξαιτίας της αδυναμίας που έχουμε και όχι από βίτσιο!

Ξέρουμε ότι πολλοί δεν καταλαβαίνουν αυτό που λέμε, άλλοι κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Η κοινωνία είναι ένα καζάνι που βράζει και αργά ή γρήγορα θα εκραγεί».

Αξίζει να σημειωθεί ότι αντίστοιχες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος λόγω χρεών γίνονται και σε άλλες περιοχές της Ρόδου.

Πηγή: rodiaki.gr

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017, 01:01