Οι έμποροι της Αθήνας με μία ιδιαιτέρως μαζική συμμετοχή, δίνοντας τη δυνατότητα για ψηφιακή ψηφοφορία, εξέλεξαν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του μεγαλύτερου εμπορικού συλλόγου της χώρας. Με επικεφαλής τον Σταύρο Καφούνη, ενωμένοι σε ένα ψηφοδέλτιο που συμπεριλαμβάνει καταξιωμένους εμπόρους από διαφορετικές περιοχές, κλάδους και μεγέθη επιχειρήσεων, έθεσαν την εθελοντική τους προσφορά στη διάθεση του συλλόγου, με στόχο να εκφράσουν αυτή τη δύσκολη περίοδο τις ανάγκες των συναδέλφων εμπόρων και να συνεισφέρουν με όλες τους τις δυνάμεις στην ανάδειξη της επιχειρηματικότητας της πόλης.

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των αρχαιρεσιών, ο επικεφαλής του μοναδικού συνδυασμού, Σταύρος Καφούνης, δήλωσε υπερήφανος που κατάφερε να ενώσει την επιχειρηματική κοινότητα της Αθήνας σε ένα κοινό ψηφοδέλτιο και ευτυχής που του δίνεται η ευκαιρία, για άλλη μία θητεία, να εκπροσωπήσει τους Αθηναίους εμπόρους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προσκάλεσε όλους τους συναδέλφους να έρθουν κοντά στον Ε.Σ.Α ώστε με τις παρατηρήσεις, τις προτάσεις και την κριτική τους, να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο το λόγο του συλλόγου και να βοηθήσουν δυναμικά, ώστε να διαμορφωθούν οι κατάλληλες συνθήκες που θα επιτρέψουν επιτέλους στην ιδιωτική πρωτοβουλία να μεγαλουργήσει, για το καλό της χώρας.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο αποτελείται από τους κάτωθι με αλφαβητική σειρά:

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΦΟΥΝΗΣ (ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΒΛΑΡΑΣ   ΘΕΟΔΩΡΟΣ   ΤΟΥ   ΧΡΗΣΤΟΥ    

ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ   ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ   ΤΟΥ   ΙΩΑΝΝΗ

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ   ΝΙΚΟΛΑΟΣ   ΤΟΥ   ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΖΟΥΛΟΒΙΤΣ   ΓΕΩΡΓΙΟΣ   ΤΟΥ   ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

ΚΑΝΔΑΡΑΚΗΣ   ΜΙΧΑΗΛ   ΤΟΥ   ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

ΚΑΥΚΑΛΑΣ   ΝΙΚΟΛΑΟΣ   ΤΟΥ   ΠΑΥΛΟΥ

ΚΟΓΙΟΥΜΤΣΗΣ   ΝΙΚΟΛΑΟΣ   ΤΟΥ   ΣΑΒΒΑ

ΚΟΥΡΓΙΑΣ   ΧΡΗΣΤΟΣ   ΤΟΥ   ΞΕΝΟΦΩΝΤΑ

ΛΟΥΔΑΡΟΣ   ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ   ΤΟΥ   ΙΩΑΝΝΗ

ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ   ΙΩΑΝΝΗΣ   ΤΟΥ   ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΤΟΥ  ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ   ΣΤΑΥΡΟΣ   ΤΟΥ   ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΥ   ΕΛΕΝΗ   ΤΟΥ   ΣΤΕΦΑΝΟΥ

ΣΑΒΒΙΔΗΣ   ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ  (ΜΑΚΗΣ)   ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

ΣΤΑΪΝΧΑΟΥΕΡ   ΦΙΛΙΠΠΟΣ   ΤΟΥ   ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΤΖΑΝΝΕΣ   ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ  (ΤΙΜΟΣ)   ΤΟΥ   ΠΕΤΡΟΥ

ΤΟΠΙΖΟΠΟΥΛΟΣ   ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ   ΤΟΥ   ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΤΣΑΓΓΑΡΗ ΗΡΩ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΤΣΑΓΓΑΡΗΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ  (ΘΑΝΟΣ)   ΤΟΥ   ΔΗΜΟΥ

Η ψηφιακή ψηφοφορία διεξήχθη μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικών ψηφοφοριών «electobox». Το «electobox» είναι μια ελληνική πρωτοποριακή εφαρμογή ηλεκτρονικών εκλογών και δημοψηφισμάτων, σχεδιασμένη με γνώμονα την ασφάλεια και την ευκολία στη χρήση. Είναι ικανή να διεξάγει κάθε τύπου ψηφοφορία, καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε οργανισμού, επιχείρησης, κρατικού φορέα, συλλόγου, σωματείου, σχολείου ή πανεπιστημίου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του electobox https://electobox.com/.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης