Σύρραξη σημειώθηκε την Τρίτη 30 Ιουνίου στη Βαγιωνιά του Δήμου Γόρτυνας στο Ηράκλειο, όταν Πακιστανοί συνεπλάκησαν μεταξύ τους για τα μεροκάματα και τις δουλειές. Μάλιστα η αναστάτωση ήταν τόσο μεγάλη, ώστε από την εκκλησία του χωριού, βγήκαν οι ιερείς και το ποίμνιο, για να δουν τι συμβαίνει έξω από το ναό.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newshub.gr όλα έγιναν χθες το βράδυ, την Παραμονή του εορτασμού των Αγίων Αναργύρων. Στη διάρκεια του Εσπερινού και έξω από το παλιό Αστυνομικό Τμήμα Βαγιωνιάς, είχαν μαζευτεί δύο ομάδες Πακιστανών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν συνολικά περίπου 8 άτομα», αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας στο newshub.gr. Κάποια στιγμή, τα «αίματα άναψαν» και οι Πακιστανοί ξεκίνησαν έναν μεγάλο καυγά. Μάλιστα ο ένας εξ αυτών κάποια στιγμή τράβηξε μαχαίρι!

Εκείνη τη στιγμή περνούσε ένας κάτοικος του χωριού με το αυτοκίνητο του. Είδε το μαχαίρι και χωρίς να διστάσει κατέβηκε από το αυτοκίνητο και με μια κατσούνα όρμηξε στον αλλοδαπό που κρατούσε το μαχαίρι, καταφέρνοντας να τον αφοπλίσει!

Την ίδια ώρα, λόγω της φασαρίας, οι ιερείς και όσοι ήταν μέσα στην εκκλησία, βγήκαν έξω για να βρεθούν έκπληκτοι μπροστά στη συμπλοκή!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις των ΤΑΕ, οι οποίες έδωσαν και τέλος στη συμπλοκή. Σύμφωνα με πληροφορίες έγιναν και συλλήψεις.

«Χθες το βράδυ, παραμονή των Αγίων Αναργύρων, έξω από το παλιό ΑΤ της Βαγιωνιάς έγιναν όλα. Γυρω στα 7-8 άτομα, συνεπλάκησαν για τα κουμάντα και τα μεροκάματα. Ευτυχώς που ήταν ένας αυτόπτης μάρτυρας που βγήκε με μια κατσούνα και αφόπλισε τον ένα. Ενώ βγήκε ο κόσμος από την εκκλησία και τους χώρισαν. Ταυτόχρονα έσπευσαν στο σημείο τα ΤΑΕ των Αγίων Δέκα» σημειώνει αυτόπτης μάρτυρας στο newshub.gr.  

Πηγή:newshub.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης