Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας συνεχίζεται σήμερα η δίκη στο Τριμελές Εφετείο Ανατολικής Κρήτης για την υπόθεση της ληστείας στο ξενοδοχείο «Creta Maris» και την κινηματογραφική σύλληψη των δραστών έπειτα από ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ των κακοποιών και των ανδρών της αστυνομίας το βράδυ της 12ης Ιουνίου 2015.

Η ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα με την ανάγνωση του κατηγορητηρίου και τις πρώτες καταθέσεις των τριών κατηγορουμένων στην υπόθεση, του 30χρονου Κρητικού -που φέρεται να είναι και ο «εγκέφαλος» –του Αρμένιου και της Βουλγάρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 30χρονος φαίνεται πως παραδέχθηκε τη συμμετοχή του στις δύο ληστείες και τη μία απόπειρα που είχαν γίνει στον Νομό Ηρακλείου, σε ένα κοσμηματοπωλείο, σε σούπερ μάρκετ αλλά και στο «Creta Maris», ενώ ο Αρμένιος συγκατηγορούμενός του ισχυρίστηκε ότι συμμετείχε μόνο στη ληστεία του ξενοδοχείου.

Η σημερινή διαδικασία θα συνεχιστεί με τις καταθέσεις των μαρτύρων, οι οποίοι υπενθυμίζεται ότι ξεπερνούν τους 50.

Την πρώτη ημέρα της δίκης κατέθεσε ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου που είχαν «χτυπήσει» οι ληστές το καλοκαίρι του 2014, ο οποίος επισήμανε ότι είναι σε θέση να αναγνωρίσει τους δύο βασικούς κατηγορουμένους από τον σωματότυπό τους, τις κινήσεις και τη φωνή τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ: cretapost.gr

Διαβάστε επίσης: O διευθυντής του ξενοδοχείου «Creta Maris» περιγράφει καρέ-καρέ τη ληστεία στο κοσμηματοπωλείο

Αυτός είναι o ένας εκ των ληστών του Creta Maris

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης