Με ναζιστικές μεθόδους βασάνιζε τα παιδιά του

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2010, 17:59

Ξυλοδαρμούς, δέσιμο σε καρέκλα, απομόνωση στην αποθήκη, βρισιές, χτυπήματα με τη ζώνη και κρύο νερό στο πρόσωπο.

Αυτή ήταν η «καθημερινότητα» που βίωναν τέσσερα αγγελούδια στο Μενίδι από τον 49χρονο πατέρα τους, την 25χρονη μητέρα τους και τον 50χρονο «θείο» τους.

Ήταν τέτοια η διαστροφή του πατέρα τους, που έφτασε στο σημείο να ταΐσει ακαθαρσίες το 11χρονο κοριτσάκι, τα δύο αγοράκια ηλικίας 9 και 5 ετών και το βρέφος των 5 μηνών.

Διαβάστε στο έγγραφο που ακολουθεί τι υφίσταντο τα παιδιά, σύμφωνα με την έρευνα των αστυνομικών ΑρχώνΟι γείτονες άκουγαν εδώ και καιρό τα τέσσερα παιδιά να κλαίνε με λυγμούς και να εκλιπαρούν να μην τα κλειδώσουν στο υπόγειο.

Ο πατέρας βασανιστής στη βάπτιση της κόρης τουΗ φρίκη, όμως, είχε ξεκινήσει πολύ νωρίτερα, όπως λέει στην κάμερα της zougla.gr η 28χρονη μητέρα των δύο παιδιών – του 11χρονου κοριτσιού και του 9χρονου αγοριού -, Μαργαρίτα Αποστόλη, η οποία και η ίδια έπεσε θύμα της απαράδεκτης συμπεριφοράς του πρώην πλέον συζύγου της.

Όπως λέει η κα Αποστόλη, ο 49χρονος τη χτυπούσε και την κακομεταχειριζόταν, στέλνοντάς την ακόμα και στο νοσοκομείο.

Τον Νοέμβριο του 2004, όταν η κα Αποστόλη επιστρέφει στο σπίτι της, διαπιστώνει πως ο σύντροφός της έχει αλλάξει την κλειδαριά, έχει πάρει τα παιδιά και δεν της επιτρέπει να μπει. Ουσιαστικά την έδιωξε, έτσι ξαφνικά, χωρίς να της αφήσει κανένα περιθώριο να πάρει τα παιδιά της, που τότε ήταν 5 και 3,5 ετών.

Τον Φεβρουάριο του 2005 βλέπει τυχαία τα δύο της παιδιά, αλλά, όταν ενημερώθηκε ο πρώην πλέον σύντροφός της για αυτή τη συνάντηση, πήρε και πάλι τα παιδιά μακριά της.

Ήταν και η τελευταία φορά που είδε τα δύο αγγελούδια της.

Ακούστε στο ηχητικό που ακολουθεί πώς μιλούσε ο 49χρονος στην πρώην σύντροφό του.Αν και έκανε πολλές προσπάθειες να πάρει το κοριτσάκι και το αγοράκι της, δεν τα κατάφερε.
Μέχρι που πριν από λίγες ημέρες μαθαίνει από τα δελτία ειδήσεων πως τα δύο της παιδιά έχουν κακοποιηθεί βάναυσα από τον πρώην σύντροφό της.O 49χρονος, προκειμένου να καταφέρει να πάρει τη γονική επιμέλεια, κήρυξε τη μητέρα των παιδιών του αγνώστου διαμονής, παρά το γεγονός, σύμφωνα με την Μαργαρίτα Αποστόλη, ότι γνώριζε πού κατοικούσε.Και τα τέσσερα παιδιά νοσηλεύονται στο Παίδων Αγία Σοφία, όπου τους παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη, ενώ οι κατηγορούμενοι έχουν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Η μητέρα τους τα επισκέφθηκε, όμως τα παιδιά είναι φοβισμένα και απόμακρα. Η ίδια έχει ξεκινήσει και πάλι διαδικασίες, ώστε να πάρει τα δύο αγγελούδια από τον πατέρα τους. Το δικαστήριο για την επιμέλεια των παιδιών έγινε σήμερα, ενώ η απόφαση θα βγει την Τρίτη.


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 14 Αυγούστου 2010, 14:37