Ζougla Newsroom

Από το κέντρο της Αθήνας πριν από λίγες μέρες αγόρασε το στρατιωτικού τύπου μαχαίρι ο 51χρονος ο οποίος το πρωί της Πέμπτης, το ανεβοκατέβασε πολλές φορές στο σώμα του ανυποψίαστου 66χρονου έξω από το κατάστημα με τα χρώματα στην οδό Βορείου Ηπείρου στη Γλυφάδα. Στη συνέχεια τον αποτελείωσε με αεροβόλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσα στο αυτοκίνητο του οι αστυνομικοί του τμήματος Γλυφάδας βρήκαν ακόμα δύο μικρότερα μαχαίρια και ένα αεροβόλο όπλο. Τα είχε φέρει μαζί του από το σπίτι του στο κέντρο της Αθήνας και περίμενε να δει τον άτυχο σύντροφο της μητέρας του να κατεβαίνει από το αυτοκίνητο. 

Μέχρι αργά το βράδυ οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής προσπαθούσαν να καταλάβουν τι ακριβώς ήταν αυτό που όπλισε το χέρι του 51χρονου και τον ώθησε να καρφώσει τόσες πολλές φορές το μαχαίρι στο σώμα του 66χρονου. Από την έρευνά τους πρoέκυψαν πολλά στοιχεία που ίσως στο μυαλό του 51χρονου να δικαιολογούσαν την πράξη του. Στα μάτια της μητέρας του όμως; 

«Ήταν φυγόποινος καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν αποφάσεις για οικονομικά θέματα και επιταγές από προηγούμενα χρόνια. Ίσως αυτός να ήταν και ο λόγος που έφυγε για το εξωτερικό και την Δανία όπου έμεινε περίπου 7 – 8 χρόνια» λέει αστυνομικός που ασχολήθηκε με την υπόθεση. Όσες ώρες κατέθετε ήταν ψύχραιμος και είχε πλήρη διαύγεια χωρίς να φαίνεται μετανιωμένος για όσα είχε κάνει. Το μυαλό του δεν μπορούσε να δεχτεί ότι η μητέρα του, με την οποία δεν είχαν σχεδόν καθόλου προσωπικές σχέσεις, ήταν με έναν άνθρωπο τον οποίο είχε γνωρίσει πριν από χρόνια όντας προμηθευτής του καταστήματος της. «Οι πολλές μαχαιριές σε ένα έγκλημα δείχνουν μένος. Δεν αποκλείεται να ήταν μια πράξη εκδίκησης απέναντι στην μητέρα του» υποστηρίζει αξιωματικός της Ασφάλειας με μεγάλη εμπειρία σε υποθέσεις ανθρωποκτονιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 51χρονος θα οδηγηθεί εντός της ημέρας στον εισαγγελέα και θα παραπεμφθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί ενώ νομικοί έλεγαν ότι το πιο πιθανό είναι να προφυλακιστεί. Για τον ίδιο ίσως να μην έχει και πολύ μεγάλη σημασία καθώς, εκτός από την μητέρα του η οποία έμαθε πολλές ώρες αργότερα τον χαμό του συντρόφου της και τον δράστη, δεν είχε σύζυγο ή δικά του παιδιά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης