Video-Φωτογραφίες: Χάρης Γκίκας 

«Οι πωλήσεις που χάθηκαν κατά τη διάρκεια της καραντίνας είναι ρεαλιστικά αδύνατον να αναπληρωθούν εντός του έτους, αλλά οι ετήσιες απώλειες μπορούν να μετριαστούν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό επισημαίνει ο πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Αττικής, Βασίλης Κορκίδης, σε ανοιχτή επιστολή του στον εμπορικό κόσμο της Αττικής για τη «νέα επόμενη μέρα της αγοράς», ενώ ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Σταύρος Καφούνης, σε δηλώσεις του σημείωσε ότι οι καταναλωτές θα βρουν προσφορές που ξεπερνούν το 50%.

Στην επιστολή του κ. Κορκίδη υπογραμμίζεται ότι οι αγορές της Αττικής, λόγω της μεγάλης επιχειρηματικής συγκέντρωσης, θα είναι το σημείο αναφοράς για να επαληθευτεί ότι τα καταστήματα άνοιξαν χωρίς να χρειαστεί να κλείσουν ξανά.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προσφορές στα εμπορικά καταστήματα

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Σταύρος Καφούνης, ανέφερε σε συνέντευξή του σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ1 πως τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στην πορεία της εμπορικής κίνησης.

 

Τα καταστήματα, όπως είπε, είναι έτοιμα απ’ όλες τις απόψεις για να υποδεχθούν το αγοραστικό κοινό. Αντισηπτικά έχουν τοποθετηθεί στις εισόδους και στα ταμεία, οι πωλητές έχουν εφοδιαστεί με προστατευτικές μάσκες και όλα τα προϊόντα απολυμαίνονται μετά την επαφή με τον πελάτη. Τα ράφια είναι γεμάτα, ενώ οι καταναλωτές, όπως σημείωσε, θα βρουν γενναίες προσφορές, οι οποίες ξεπερνούν και το 50%.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης