Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μου φέρθηκε απρεπώς, με πρόσβαλε και με χτύπησε. Τότε έβγαλα το όπλο και τον πυροβόλησα».

Αυτά τα λόγια φέρεται να χρησιμοποίησε κατά την απολογία του στους αστυνομικούς ο ένας από τους δύο συλληφθέντες για την αιματηρή επίθεση εις βάρος του πρωταθλητή του bodybuilding Μανώλη Καραμανλάκη στον Βόλο.

Ενώ μέχρι πριν και από μερικές ώρες τα δύο αδέλφια που κατηγορούνται για την επίθεση τηρούσαν σιγήν ιχθύος, τελικά ένας εξ αυτών «λύγισε» και παραδέχθηκε την πράξη του, την οποία απέδωσε σε προσωπικές διαφορές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ομολόγησε ότι τον πυροβόλησε. Το έκανε γιατί, όπως είπε, καμιά ώρα πριν από το συμβάν είχαν μαλώσει και είχαν πιαστεί στα χέρια. Ο άλλος αρνείται να πει οτιδήποτε. Γίνεται έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Εάν, δηλαδή, είχαν σοβαρές διαφορές από το παρελθόν. Στις 13.30, πάντως, οι δύο άνδρες θα πάνε στον εισαγγελέα» εξηγούν αστυνομικές πηγές μιλώντας στο zougla.gr.

Η επίθεση

Ο Μανώλης Καραμανλάκης δέχθηκε χθες το μεσημέρι πισώπλατη επίθεση, με μονόκαννη κυνηγετική καραμπίνα, ακριβώς μπροστά από το κατάστημά του με είδη sports και fitness, επί της οδού Αναλήψεως 151, στον Βόλο.

Ο άτυχος αθλητής δίνει μάχη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας για να κρατηθεί στη ζωή, με σύμμαχο τις ισχυρές αντοχές του οργανισμού του.

Οι φερόμενοι ως δράστες, δύο αδέλφια από τον Βόλο, ηλικίας 33 και 27 ετών, οι οποίοι διαμένουν κοντά στην περιοχή του Αλιβερίου, κρατούσαν μέχρι πρότινος τα στόματά τους ερμητικά κλειστά.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί μέχρι στιγμής από την αστυνομική έρευνα, οι δύο δράστες έφθασαν έξω από το κατάστημα ειδών γυμναστικής του 37χρονου με ένα ασημί Citroen και, αφού κατέβηκαν, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους μπήκαν στο μαγαζί και τον αναζήτησαν.

Ο 37χρονος εκείνη την ώρα επέστρεφε από διπλανό κατάστημα και, αφού συναντήθηκαν, δέχθηκε τους πυροβολισμούς εξ επαφής.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, περίπου μία ώρα πριν, είχε προηγηθεί η επίσκεψη του ενός εκ των δύο δραστών στο κατάστημα καθώς και ο έντονος διαπληκτισμός του με τον 37χρονο, ο οποίος μάλιστα χειροδίκησε εναντίον του δράστη.

«Αυτό το περιστατικό επιβεβαιώνεται. Πράγματι, πριν από το συμβάν οι δύο άνδρες είχαν διαπληκτιστεί και είχαν πιαστεί στα χέρια» αναφέρουν στο zougla.gr ένστολοι που συμμετέχουν στην έρευνα.

Μπροστά σε άλλη υπόθεση

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι οι άνδρες της αστυνομίας, μετά τη σύλληψη των δύο αδελφών, εμφανίζονται πεπεισμένοι ότι βρίσκονται μπροστά σε μία άλλη μεγάλη υπόθεση, που ίσως σήμερα δει το φως της δημοσιότητας.

«Πρόκειται για υπόθεση που είχε απασχολήσει την τοπική κοινωνία του Βόλου, στην οποία, όπως δείχνουν τα στοιχεία, εμπλέκονται τα δύο αδέλφια» επισημαίνουν στην ηλεκτρονική εφημερίδα οι καλά γνωρίζοντες τα πράγματα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης