Στον ανακριτή προσήλθε ο Θέμος Αναστασιάδης, όπου κατέθεσε αίτηση εξαίρεσης του ανακριτή κ. Οικονόμου με το αιτιολογικό ότι μεροπληπτεί εις βάρος του.

Κατά συνέπεια, η υπόθεσή του πήρε νέα παράταση, αφού η απολογία δεν έγινε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη Δευτέρα ο κ. Αναστασιάδης είχε επικαλεστεί ψυχολογικά προβλήματα κατά τα πρότυπα Νικολουτσόπουλου και ζήτησε 24ωρη αναβολή, η οποία και του δόθηκε.

Η δήλωση του κομιστή:

“Επιβεβαιώνονται με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο οι υποψίες μου ότι ο ανακριτής ήταν μεροληπτικός απέναντί μου. Κατά την είσοδό μου, μου είπε ότι ανεξάρτητα αν υπάρχει πόρισμα της ΥΠΕΕ ή όχι, δεν πρέπει να έχω ούτε ένα ευρώ στη διάθεσή μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με βάση αυτό και άλλα στοιχεία για μεροληπτική διαδικασία σε βάρος μου και κυρίως, ότι η απόφαση υπαγορεύτηκε από τους αρμόδιους υπουργούς και μάλιστα για να γίνει αυτό το κατηγορητήριο επιστρατεύτηκε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.

Πρόκειται για πολιτική δίωξη σε βάρος του «Πρώτου Θέματος», με εμπνευστές επίορκους πολιτικούς και εκτελεστή έναντι μεγάλου χρηματικού ανταλλάγματος τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο”.

 

Ο Θέμος Αναστασιάδης προσήλθε στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, συνοδευόμενος από τους δύο δικηγόρους μια ημέρα μετά την 24ωρη προθεσμία, που είχε ζητήσει και πάρει, επικαλούμενος ψυχολογικά προβλήματα, κατά τα πρότυπα Νικολουτσόπουλου.

 

Διαβάστε επίσης:
Αναβολή πήρε ο κομιστής (30/06/08)

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης