Μια μεγάλη «αστυνομική επιχείρηση» στήθηκε πριν από λίγες μέρες στο Ναύπλιο. Συμμετείχαν περισσότεροι από εκατό αστυνομικοί από Αργολίδα, Αρκαδία, Αχαΐα, Ηλεία, Κορινθία, Λακωνία και Καρδίτσα και στόχος τους ήταν να μαζευτούν όχι αποδεικτικά στοιχεία, όπως συνήθως κάνουν, για τον σχηματισμό κάποιας δικογραφίας, αλλά χρήματα για την «Κιβωτό του Κόσμου». Γι’ αυτόν τον λόγο, το διήμερο 3 & 4 Μαΐου διοργανώθηκε το 1ο Παμπελοποννησιακό Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Ναυπλίου.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην «Κιβωτό του Κόσμου» με «καπετάνιο» τον πατέρα Αντώνιο εδώ και 24 χρόνια βρίσκουν το «λιμάνι» τους απροστάτευτα παιδιά που είναι σε κίνδυνο και ανάγκη, αλλά και μητέρες που βιώνουν την ανέχεια και την έλλειψη μιας ασφαλούς στέγης προσπαθώντας μόνες τους να μεγαλώσουν τα παιδιά τους. 

Το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε παρέλαβε ο κ. Φίλιππος Σωτηρόπουλος, εκπρόσωπος του Εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού, «Κιβωτός του Κόσμου», ο οποίος παρακολούθησε από κοντά όλους τους αγώνες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, την πρώτη θέση στο τουρνουά κατέκτησε η ομάδα της Τοπικής Διοίκησης Αχαΐας, αφού στον τελικό κέρδισε την αντίστοιχη της Αργολίδας με σκορ 2-1. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά τους, οι διοργανωτές ευχαρίστησαν το Περιφερειακό Τμήμα Ναυπλίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και τον ΕΚΑΒ Ναυπλίου για την υγειονομική κάλυψη των αγώνων. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης