Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας σε καταυλισμό Ρομά στην Ανθήλη Φθιώτιδας

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019, 12:22
Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας σε καταυλισμό Ρομά στην Ανθήλη Φθιώτιδας

Νέα έφοδο έκαναν το πρωί στον καταυλισμό των Ρομά της Ανθήλης οι υπηρεσίες του Δήμου Λαμιέων, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης της Δ.Α. Φθιώτιδας.

Οι κάτοικοι της κοινότητας έχουν φτάσει πλέον στα όριά τους, αφού η παραβατικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο. «Τρέχουν μεθυσμένοι με υπερβολική ταχύτητα μέσα στους δρόμους. Θα σκοτώσουν κάποιο παιδάκι με ποδήλατο.... Μας απειλούν ότι θα μας κάψουν... Κάθε μέρα μπαίνουν σε σπίτια και κλέβουν, δεν αντέχουμε άλλο αυτήν την κατάσταση....Έχουμε γίνει Σικάγο...» λένε μιλώντας στην κάμερα του LamiaReport.

Οι Ρομά τα προηγούμενα χρόνια έφτιαξαν έναν καταυλισμό με παραπήγματα μέσα σε περιοχή Natura και όλα καταγράφονται από την Πολεοδομία του δήμου, ώστε να επιβληθούν τα πρόστιμα και να κατεδαφιστούν όσα κριθούν παράνομα.

«Είναι αυστηρή εντολή του δημάρχου να μην υπάρξει καμία ανοχή στην παραβατικότητα. Ο νόμος είναι για όλους και θα εφαρμοστεί ώστε να μπει ένα τέλος στην παραβατικότητα και να αποκατασταθεί η τάξη στην Ανθήλη. Οι παραβάτες θα απομακρυνθούν και ο δήμος θα είναι πάντα στο πλευρό των κατοίκων της Ανθήλης...» δήλωσε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστας Σταυρογιάννης.

Δείτε το βίντεο:

 

Δείτε φωτογραφίες από τη σημερινή έφοδο των υπηρεσιών του δήμου και της αστυνομίας στον καταυλισμό της Ανθήλης:

 

 

Πηγή: lamiareport.gr

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019, 12:52