Σε ένα ακόμη τετ – α – τετ νικητής βγήκε ο Σήφης που αντιμετώπισε τον διάσημο «γητευτή» κροκοδείλων, Ολιβιέ Μπερά, ο οποίος αποχωρεί από την Κρήτη χωρίς να κερδίσει τη μάχη.

Ο Ολιβιέ Μπερά ήρθε στην Κρήτη με μόνο σκοπό να παγιδεύσει τον Σήφη και να τον βγάλει από το Φράγμα Ποταμών όπου και έχει βρει καταφύγιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, οι προσπάθειες που έκανε κατά την δεύτερη επίσκεψή του ο κ. Μπερά έπεσαν στο κενό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φεύγει ο Μπερά με την υπόσχεση ότι θα επιστρέψει

Σήμερα το βράδυ ο Ολιβιέ Μπερά μαζί με τον συνεργάτη του από τη Γαλλία αναχωρούν από την Κρήτη καθώς έχουν βεβαρυμένο πρόγραμμα σε άλλες χώρες του κόσμου.

«Ο κ. Μπερά σήμερα φεύγει από τη Κρήτη γιατί έχει πιεσμένο πρόγραμμα. Σύμφωνα όμως με τα όσα μας είπε, θα έχουμε και πάλι επικοινωνία μαζί του ενώ αν δεν καρποφορήσουν οι δικές μας προσπάθειες τότε υπάρχει το ενδεχόμενο να ξανάρθει», υπογράμμισε σχετικά ο κ. Λυμπεράκης τονίζοντας παράλληλα ότι οι ειδικοί της Κρήτης θα συνεχίσουν τις επιχειρήσεις παγίδευσης.

«Εμείς θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες για να τον παγιδεύσουμε αλλά σε άτακτα χρονικά διαστήματα. Πλέον κροκόδειλος φαίνεται ότι έχει φοβηθεί και δεν εμφανίζεται τόσο συχνά στη λίμνη», ανέφερε ο ερπετολόγος του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας.

Πηγή: cretapost.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης