Την αδιαφορία του Δήμου Αχαρνών, όσον αφορά στην κάκιστη ποιότητα του οδοστρώματος, που πολλές φορές αποτελεί κίνδυνο για τους διερχόμενους οδηγούς, καταγγέλλει δημότης της περιοχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με το παρόν mail θα ήθελα να σας ενημερώσω – καταγγείλω την αδιαφορία του Δήμου Αχαρνών για τα προβλήματα των πολιτών του από την ανικανότητά του να σταθεί στις υποχρεώσεις του.
Στην οδό Αμαλιάδος (πρώην Μιαούλη) στη γωνία με την οδό Αγίου Ιωάννου Θεολόγου, εδώ και 3 χρόνια έχει δημιουργηθεί μια λακκούβα μεγάλων διαστάσεων.

Παρά τις συνεχόμενες επισκέψεις των ανθρώπων της γειτονιάς στον Δήμο αλλά και την αυτοψία του ίδιου του αντιδημάρχου μετά από έκκλησή μου, δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα. Το μόνο που έκαναν ήταν να φέρουν λίγο χώμα μια φορά να την καλύψουν και αυτό να κρατήσει 3-4 μέρες, ώσπου το χώμα να μεταφερθεί από τα αυτοκίνητα που περνούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις επανειλημμένες επισκέψεις, ο δήμος ισχυριζόταν κάθε φορά και άλλα. Είτε έχει αναθέσει το έργο σε εργολάβο, είτε δεν έχει χρήματα, είτε δεν είναι αρμοδιότητά του, είτε ακόμα και υποσχέσεις ότι τη Δευτέρα θα είναι εκεί συνεργείο, το μόνο που έκανε ήταν οι δημότες του σημείου να ζούνε κυριολεκτικά σαν τα γουρούνια, καθώς, για να μπεις στο σπίτι, πρέπει να περάσεις μέσα από αυτή τη λακκούβα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης