Αυξάνεται ο αριθμός των μαθητών στη Μεσσηνία που δεν εξυπηρετούνται πλέον από τις συμβάσεις μεταφοράς μαθητών που παρατάθηκαν μέχρι και το τέλος του επόμενου μήνα.

Η παράταση των υφιστάμενων συμβάσεων μεταφοράς μαθητών στη Μεσσηνία ήταν μονόδρομος την περίοδο των γιορτών, αφού ο ηλεκτρονικός διαγωνισμός για το έργο αυτό παραμένει άφαντος και ο κίνδυνος να μη μετακινηθούν οι μαθητές με το άνοιγμα των σχολείων στις 8 Ιανουαρίου ήταν μεγάλος.
Η παράταση που δόθηκε στις υφιστάμενες συβάσεις είναι έως τέλος Φεβρουαρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως και το έργο της μεταφοράς μαθητών που εκτελείται τώρα με τις συμβάσεις που έχουν παραταθεί αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, καθώς υπάρχουν κενά που δεν καλύπτονται από αυτές τις συμβάσεις. Μέχρι πριν από τις γιορτές 60 μαθητές, κυρίως νήπια και προνήπια, δεν είχαν ενταχθεί στις τροποποιημένες συμβάσεις και δεν μπορούσε να γίνει η μεταφορά τους. Τώρα ο αριθμός των μαθητών αυτών ανέβηκε στους 100.
Μετά την ακύρωση του διαγωνισμού της Μεσσηνίας το Σεπτέμβριο η Περιφέρεια είχε υποσχεθεί τάχιστη έναρξη των διαδικασιών και επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού, αυτό όμως ακόμα δεν έχει συμβεί.

Πηγή: tharrosnews.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης