Όλα τα κομμάτια του παζλ πληροφοριών, αλλά και τα ευρήματα από τα υπολείμματα του εκρηκτικού μηχανισμού, προσπαθεί να συνδυάσει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, προκειμένου να δώσει απαντήσεις στο περίεργο βομβιστικό χτύπημα κατά καφετέριας στο Ασπρόχωμα τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Στις 2.30 τα ξημερώματα ένας εκκωφαντικός θόρυβος, από έκρηξη, αναστάτωσε όλη την ευρύτερη περιοχή. Αστυνομικοί της Ασφάλειας, που έσπευσαν στο σημείο, βρήκαν να έχει εκραγεί εκρηκτικός μηχανισμός που είχε τοποθετηθεί εξωτερικά της εισόδου καφετέριας, η οποία εκείνη την ώρα ήταν κλειστή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την έκρηξη προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο εξωτερικό του καταστήματος, ενώ έσπασαν όλες οι τζαμαρίες. Από το ωστικό κύμα έσπασε και τζαμαρία καταστήματος στην απέναντι πλευρά του δρόμου.

Η περιοχή αποκλείσθηκε, ενώ το πρωί στο σημείο έφτασε κλιμάκιο πυροτεχνουργών της Ασφάλειας Τρίπολης, η οποία συνέλεξε στοιχεία. Εντοπίσθηκε και συλλέχθηκαν τμήμα βραδύκαυστου φυτιλιού και μεταλλικά θραύσματα του εκρηκτικού μηχανισμού που χρησιμοποιήθηκε και θα σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας.

Οι πρώτες ενδείξεις μιλούν για μηχανισμό με δυναμίτιδα, ο οποίος πυροδοτήθηκε κατά πάσα πιθανότητα από απόσταση. Η Αστυνομία ερευνά και συλλέγει όλα τα στοιχεία, ενώ από τις πρώτες πληροφορίες δεν προκύπτουν πληροφορίες για έχθρα και αντιδικίες του ιδιοκτήτη με τρίτους που να έδιναν κίνητρο για μια τέτοια ενέργεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ: tharrosnews.gr

Διαβάστε επίσης: Μεσσηνία: Έκρηξη σε καφετέρια στο Ασπρόχωμα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης