Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν το πρωί της Πέμπτης, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, ένας άνδρας και μία γυναίκα 22 και 43 ετών αντίστοιχα, καθώς και ένας 74χρονος Έλληνας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα, της σωματεμπορίας, του βιασμού, της παράνομης βίας και της παράνομης κατακράτησης.

Λίγο νωρίτερα, ο 22χρονος και η 43χρονη, αφού αρχικά οδήγησαν μία 20χρονη, στο σπίτι του 74χρονου, στη συνέχεια, με την απειλή βίας, την εξανάγκασαν να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του, έναντι χρηματικού ποσού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 20χρονη, εκμεταλλευόμενη την έλλειψη προσοχής των τριών ατόμων, διέφυγε από το σπίτι και αναζήτησε βοήθεια.

Άμεσα, αστυνομικοί του Τμήματος Γαργαλιάνων, εντόπισαν τους δράστες και τους συνέλαβαν.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων, οι δύο αλλοδαποί, στις 16 Φεβρουαρίου, με το πρόσχημα της εύρεσης εργασίας σε αγροτικές καλλιέργειες, μετέφεραν την 20χρονη από την χώρα της στην ευρύτερη περιοχή, όπου με τη χρήση βίας και απειλών, κρατούσαν αυτή παρά την θέλησή της και την εξέδιδαν έναντι χρημάτων, ενώ ο 22χρονος την εξανάγκασε, παρά τη θέλησή της, να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην κατοχή της 43χρονης, βρέθηκε και κατασχέθηκε, το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ, ως προερχόμενο από την ανωτέρω παράνομη δραστηριότητα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κυπαρισσίας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης