Σοκ έχει προκαλέσει στο Μεσολόγγι η είδηση ότι μια μητέρα δέχτηκε επίθεση με μπαλτά από τον γιο της μέσα στο σπίτι τους.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του agrinioreport.com, ένας 36χρονος ο οποίος είχε οδηγηθεί κατά το παρελθόν σε ψυχιατρικά ιδρύματα λόγω σχετικών προβλημάτων που φέρεται να αντιμετωπίζει, απείλησε με μπαλτά σήμερα το απόγευμα τη μητέρα του στο διαμέρισμά τους σε Β’ όροφο πολυκατοικίας. Η έντρομη γυναίκα κάλεσε την αστυνομία Μεσολογγίου και ζήτησε βοήθεια ενώ στη συνέχεια έτρεξε ώστε να απομακρυνθεί από το διαμέρισμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται πως ο 36χρονος έχει έναν αδελφό, ο οποίος βρισκόταν στο διαμέρισμα τη στιγμή της επίθεσης και τον οποίο -μετά τη φυγή της μητέρας- ο δράστης κρατούσε όμηρο, παρά τις προσπάθειες της αστυνομίας να τον απομακρύνει.

Στο σημείο έφθασε από την Πάτρα ψυχολόγος της αστυνομίας και διαπραγματευτής οι οποίοι κατάφεραν να πείσουν τον 36χρονο να βγει από το διαμέρισμα. Ο 36χρονος συνελήφθη και κατόπιν εντολής εισαγγελέα θα οδηγηθεί για ψυχιατρική εξέταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης