Αντέδρασε αμέσως η γιατρός – παθολόγος Δωροθέα Βουτσελά, η οποία ασκεί το επάγγελμά της στα Τρίκαλα, μετά την προσφυγή της «Ζούγκλας» με επιστολές που δόθηκαν στη δημοσιότητα και που απευθύνονται στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, καθώς και στον Ιατρικό Σύλλογο Τρικάλων. Η «Ζούγκλα», αφού περιγράφει την αντικοινωνική συμπεριφορά της συγκεκριμένης ιατρού έναντι των μη εμβολιασμένων πολιτών και τη χρήση από την επιστήμονα μιας χυδαίας φρασεολογίας κατά των πολιτών αυτών, όπως «βήχουν σαν τα γουρούνια» και «ζώα», διερωτάται εάν όλα αυτά συνάδουν με τη δεοντολογία και τους κανόνες που διέπουν την άσκηση του ιατρικού επαγγέλματος. Ρωτάει λοιπόν την ιατρική κοινότητα και τους θεσμούς που διαφυλάσσουν τη δεοντολογία της εάν θα πάρουν θέση σε αυτό το ζήτημα.

Μετά από αυτές τις προσφυγές, λοιπόν, η κυρία Βουτσελά, η οποία ήταν «λαλίστατη» μέσω του facebook εδώ και πολλούς μήνες, αναρτώντας συνεχώς σχόλια και επιθετικές εκφράσεις κατά των συμπολιτών της που αρνούνται να εμβολιαστούν, «κλείδωσε» τη σελίδα της σε αυτό το μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ενώ ως φαίνεται έσβησε τη σελίδα της στο Ιnstagram.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προφανώς, θεωρεί πως με αυτόν τον τρόπο θα αμυνθεί αποτελεσματικότερα έναντι εκείνων οι οποίοι διερωτώνται το εάν και κατά πόσον η άσκηση του ιατρικού επαγγέλματος συνάδει με μια τόσο έκδηλα αντικοινωνική συμπεριφορά.

Δείτε πώς αντέδρασε η γιατρός Δωροθέα Βουτσελά εδώ και μερικές ώρες κλειδώνοντας τις σελίδες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης