Μεταμεσονύκτιο «λαβράκι» εντόπισαν στα Φιλιατρά

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2011, 11:21
Μεταμεσονύκτιο «λαβράκι» εντόπισαν στα Φιλιατρά
«Λαβράκι» έβγαλε η παρατηρητικότητα ενός αστυνομικού του Τμήματος Φιλιατρών, κατά τη διάρκεια περιπολίας, καθώς εντόπισε 2 όπλα, φυσίγγια, διάφορα κλοπιμαία και άλλα αντικείμενα.

Συγκεκριμένα, ο αστυνομικός περιπολούσε στην περιοχή των Φιλιατρών στις 2.40 τη νύχτα, στον δρόμο που οδηγεί προς Αγρίλη.

Στο μικρό εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου, που βρίσκεται δίπλα από τη γέφυρα του παλιού εθνικού δρόμου, παρατήρησε μέσα στο σκοτάδι ένα ύποπτο άτομο μετρίου αναστήματος που φορούσε μαύρο σκούφο, μαύρο μπουφάν και χακί παντελόνι.

Πλησίασε τότε με σκοπό να του κάνει έλεγχο, αλλά το ύποπτο άτομο, εκμεταλλευόμενο το σκοτάδι, τράπηκε με γρήγορες κινήσεις σε φυγή.

Στη συνέχεια, αφού κλήθηκαν ενισχύσεις από όμορα αστυνομικά τμήματα, σε έλεγχο που έγινε στον χώρο βρέθηκαν, μια καραμπίνα γουίντσεστερ διαμετρήματος 12 χιλιοστών, ένα μονόκαννο κυνηγετικό όπλο ρώσικης προέλευσης με κοντή κάννη, 17 φυσίγγια 12 χιλιοστών από τρεις διαφορετικές μάρκες, 2 σακ-βουαγιάζ (ένα μπλε κι ένα μπεζ), ένας μαύρος σκούφος που καλύπτει όλο το πρόσωπο, μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, 2 κινητά τηλέφωνα από τα οποία το ένα είχε μέσα και κάρτα Sim, ένας φακός, 1 πακέτο καπνός, 1 ζευγάρι παπούτσια θαλάσσης, 1 ζευγάρι παντόφλες, διάφορες συσκευασίες από τρόφιμα, μπουκάλια από αλκοολούχα ποτά, είδη ρουχισμού και 15 κιλά κρέας.

Τα ευρήματα -και κυρίως τα όπλα με τα φυσίγγια- αναμένεται να σταλούν για έλεγχο στη Διεύθυνση Εγκληματικών Ερευνών, τόσο για βαλλιστική εξέταση όσο και για αναζήτηση βιολογικού υλικού και DNA.

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2011, 11:42