Για την ερχόμενη Παρασκευή 4 Μαΐου στις 11 το πρωί ορίστηκε η συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Πατρέων στην οποία θα εξεταστεί το θέμα αφαίρεσης της άδειας λειτουργίας των καταστημάτων που εντοπίστηκαν να παρανομούν, κατά τη διάρκεια αυτοψίας που πραγματοποίησε σε πεζοδρόμια και πλατείες μικτό κλιμάκιο της Δημοτικής Αστυνομίας, της Διεύθυνσης Πολεοδομικού Σχεδιασμού και της Διεύθυνσης Προσόδων για τραπεζοκαθίσματα και κατασκευές που βρίσκονται παρανόμως μπροστά από τα καταστήματα και επί του πεζοδρομίου.

Για το θέμα είχε δοθεί προθεσμία μέχρι τις 25/4/2012 από το Δήμο Πατρέων για την συμμόρφωση των καταστηματαρχών, ωστόσο από τα καταστήματα που ελέγχθηκαν, συνολικά 16 βρέθηκαν να παρανομούν παρά τις συνεχείς εκκλήσεις του Δήμου να απελευθερωθούν οι χώροι που έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά για τους πεζούς και την τελική προειδοποίηση για ανάκληση της άδειας λειτουργίας τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια της αυτοψίας για την απαλλαγή των πεζοδρομίων από ό,τι εμποδίζει τους πεζούς, επιδόθηκαν κλήσεις σε όλα τα Ι.Χ. ή τα δίκυκλα που εντοπίστηκαν να έχουν παρκάρει σε πεζοδρόμια.
Στόχος του Δήμου Πατρέων είναι να απελευθερωθούν όλα τα πεζοδρόμια, οι πεζόδρομοι και οι κοινόχρηστοι χώροι της πόλης από τα παράνομα στοιχεία και να αποδοθούν αποκλειστικά και μόνο στους πεζούς.

Πηγή:patrastimes

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης