Είκοσι αλλοδαπούς κρυμμένους σε ειδική κρύπτη στην καρότσα του φορτηγού του είχε ένας 47χρονος που συνελήφθη λίγο μετά τη 01.00 τα ξημερώματα, στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

Σε έλεγχο που έγινε, διαπιστώθηκε ότι και οι 20 μετανάστες στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων και είχαν συμφωνήσει με τον οδηγό φορτηγού να τους μεταφέρει έναντι αμοιβής στην Ιταλία. Προανάκριση διενεργεί η λιμενική αρχή Ηγουμενίτσας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άτυχη στην προσπάθειά της να αναζητήσει ένα καλύτερο μέλλον στην Ιταλία στάθηκε και μια οικογένεια αλλοδαπών. Ο 29χρονος αλλοδαπός και η 19χρονη σύζυγός του μαζί με το ανήλικο παιδί τους επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα σε έλεγχο που τους έγινε από τη λιμενική αρχή Πάτρας και συνελήφθησαν. Οι λιμενικοί συνέλαβαν επίσης και τον 32χρονο αλλοδαπό, οδηγό του αυτοκινήτου με το οποίο προσπάθησε να διαφύγει στο εξωτερικό η οικογένεια.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ η 19χρονη μητέρα και το παιδί της, κατόπιν προφορικής εντολής του εισαγγελέα Υπηρεσίας, αφέθηκαν ελεύθεροι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης