Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης προχώρησαν στη σύλληψη ενός 21χρονου, το πρωί του Σαββάτου, ο οποίος δραστηριοποιείτο στην παράνομη μεταφορά μεταναστών. Σε βάρος του συλληφθέντος σχηματίσθηκε δικογραφία για παράνομη μεταφορά μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, αντίσταση, απείθεια, συμμορία και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας εντόπισαν όχημα που οδηγούσε ο συλληφθείς στην Εγνατία Οδό, στο ύψος των διοδίων Ανάληψης, το οποίο επιχείρησαν να ελέγξουν. Ο δράστης -προκειμένου να αποφύγει τον αστυνομικό έλεγχο- ανέπτυξε ταχύτητα. Ακολούθησε καταδίωξη έως την περιοχή της Σταυρούπολης, όπου ο 21χρονος εγκατέλειψε το όχημα και προσπάθησε να διαφύγει πεζός, χωρίς να τα καταφέρει, καθώς εντοπίστηκε και συνελήφθη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντός του αυτοκινήτου βρίσκονταν τέσσερις αλλοδαποί, οι οποίοι δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια. Από την περαιτέρω έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Θέρμης προέκυψε ότι οι διακινούμενοι εισήλθαν από την ελληνοτουρκική μεθόριο, ενώ κατέβαλαν για τη μεταφορά τους στην Ελλάδα, με τελικό προορισμό την Αθήνα, χρηματικό ποσό από 2.000 έως 2.500 ευρώ έκαστος.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης