Με φόντο το εντυπωσιακό σκηνικό των Μετεώρων και με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 2ος Μετεωρίτικος Δρόμος, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Κλασσικού Αθλητισμού Μετεώρων (Σ.Κ.Α.Μ.), την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία καθώς 181 αθλητές πήραν μέρος στον αγώνα City Trail Run ( 6,5 χιλιομέτρων ) εντός και περιμετρικά της πόλης της Καλαμπάκας και 183 αθλητές στον ορεινό δρόμο Meteora Trail Run ( 21 χιλιομέτρων ) οι οποίοι εκπροσώπησαν επάξια 30 αθλητικούς συλλόγους και ομάδες όλης της χώρας αλλά και του εξωτερικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στόχος η επόμενη διοργάνωση να επεκταθεί σε διεθνές επίπεδο και να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τον αθλητικό τουρισμό ο οποίος , σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού στη τελευταία του έκθεση , παρουσιάζει τη ταχύτερη ανάπτυξη στον παγκόσμιο τουριστικό κλάδο.
Τα Μετέωρα αποτελούν ένα ιδανικό μέρος , μοναδικό στον κόσμο , που υπο κατάλληλες προϋποθέσεις μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλα events και να προσελκύσει αθλητές παγκόσμιας κλίμακας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης