Προσοχή στους εργαζόμενους τεχνικούς στην ιδιωτική Τηλεόραση Βορείου Ελλάδας συνιστά η Ένωση Τεχνικών Βορείου Ελλάδας και ζητά από τους εργοδότες την τήρηση των μέτρων ασφαλείας.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

“Λαμβάνοντας πολύ σοβαρά τις εξελίξεις σε σχέση με την διάδοση του COVID 19, θεωρούμε υποχρέωση μας να επιστήσουμε την προσοχή σε μέλη – εργοδότες για τα παρακάτω :

Τηρούμε ευλαβικά τα μέτρα προφύλαξης της υγείας, της δικής μας αλλά και του κοινωνικού συνόλου, όπως έχουν ανακοινωθεί από τις αρμόδιες αρχές – τα μέτρα που πρέπει να λαμβάνονται είναι γνωστά και δεν έχει νόημα η για άλλη μια φορά απαρίθμηση τους.

Εξειδικεύοντας τα μέτρα σε σχέση με το εργασιακό μας περιβάλλον :

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

α. Τα Τηλεοπτικά Συνεργεία που απασχολούνται σε μεταδόσεις – ρεπορτάζ πρέπει να είναι εφοδιασμένα και να χρησιμοποιούν γάντια, μάσκες, αντισηπτικά.

Καλούμε τις Εταιρίες Παραγωγής και τους Τηλεοπτικούς Σταθμούς να μην είναι φειδωλοί στην παροχή αυτών των απαραίτητων υλικών προς τους Εργαζόμενους τους.

β. Δώστε χρόνο ώστε να γίνονται όλα όπως πρέπει και να λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.(πλύσιμο χεριών – απολύμανση εξοπλισμού)

Κανένα αποκλειστικό, καμία πρωτιά στην μετάδοση δεν αξίζουν περισσότερο απο την υγεία και την ζωή των ανθρώπων.

Προσαρμόστε τις εργασιακές συνθήκες έτσι ώστε να βοηθούν στην υλοποίηση του ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.

Θυμίζουμε τέλος ότι κανένα μέτρο όπως και αν επιβληθεί η εφαρμοστεί δεν υποκαθιστά την Ατομική Ευθύνη του καθενός από εμάς.

Στις δύσκολες αυτές ώρες παραμένουμε με υπευθυνότητα στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης που τόσο απαραίτητη είναι για την υγεία του κοινωνικού συνόλου.

ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ

ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. ΚΑΙ Ε.Κ.Θ.”

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης