Μέτρα Τροχαίας για την Πρωτομαγιά

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 1 Μαΐου 2014, 08:37
Μέτρα Τροχαίας για την Πρωτομαγιά
Επί ποδός θα βρίσκεται η Τροχαία σήμερα, Πρωτομαγιά, για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων και την ασφαλή μετακίνηση των οδηγών.

Παράλληλα, τίθενται σε εφαρμογή έκτακτα μέτρα για την κυκλοφορία των φορτηγών.

Ειδικότερα, για το ρεύμα εξόδου από τα αστικά κέντρα, από τις 08.00 έως τις 13.00, θα ισχύουν οι απαγορεύσεις:

α) στη νέα εθνική οδό (ΝΕΟ) και στην παλαιά εθνική οδό (ΠΕΟ) Αθηνών-Κορίνθου-Πατρών, από τα διόδια Ελευσίνας μέχρι τα διόδια Ρίου, εξαιρούμενου του τμήματος από τη χιλιομετρική θέση 145 έως τη χ.θ. 205+ 800 (κόμβος Ρίου)

β) στη ΝΕΟ Αθηνών-Θεσσαλονίκης, από τον κόμβο Αγ. Στεφάνου (Κρυονέρι) μέχρι τη διασταύρωση του Μπράλου, από τον κόμβο Λαμίας μέχρι τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας και από τη Λάρισα (χ.θ. 365+400) μέχρι την κάτω διάβαση περιοχής Σκοτίνας (χ.θ. 410)

γ) στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Ν. Μουδανιών, από την αερογέφυρα Θέρμης μέχρι το 34ο χλμ.

δ) στην Εθνική Οδό Σχηματαρίου - Χαλκίδας, από τη διασταύρωσή της με τη ΝΕΟ Αθηνών- Θεσσαλονίκης μέχρι την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας (χ.θ. 12+300).

Παράλληλα, την Κυριακή 4 Μαΐου, για το ρεύμα εισόδου στα αστικά κέντρα, από τις 15.00 έως τις 21.00, θα ισχύουν οι απαγορεύσεις:

α) στη ΝΕΟ και στην ΠΕΟ Πατρών-Κορίνθου-Αθηνών, από τα διόδια Ρίου μέχρι τα διόδια Ελευσίνας.

β) στη ΝΕΟ Θεσσαλονίκης- Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα, από την κάτω διάβαση περιοχής Σκοτίνας (χ.θ. 410) μέχρι τη Λάρισα (χ.θ. 365+400), από τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας μέχρι τον κόμβο Λαμίας και από τη διασταύρωση του Μπράλου μέχρι τον κόμβο Αγ. Στεφάνου (Κρυονέρι)

γ) στην Εθνική Οδό Ν. Μουδανιών- Θεσσαλονίκης, από το 34ο χλμ. μέχρι την αερογέφυρα Θέρμης

δ) στην εθνική οδό Χαλκίδας-Σχηματαρίου, από την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας (χ.θ. 12+300) μέχρι τη διασταύρωσή της με τη ΝΕΟ Αθηνών-Θεσσαλονίκης.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 1 Μαΐου 2014, 08:37