Μέχρι τις 20 Ιανουαρίου οι αιτήσεις για τις υποτροφίες της Γ. Αγγελοπούλου

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 2 Ιανουαρίου 2014, 11:24
Μέχρι τις 20 Ιανουαρίου οι αιτήσεις για τις υποτροφίες της Γ. Αγγελοπούλου
Το αργότερο έως τις 20 Ιανουαρίου 2014 μέσω της ιστοσελίδας www.angelopouloscgiu.org, θα πρέπει να υποβληθούν οι αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα Angelopoulos Fellowship στο Clinton Global Initiative University, που στηρίζει η Γιάννα Αγγελοπούλου.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου μαζί με το Clinton GIU, σε μία προσπάθεια ενίσχυσης της συμμετοχής Ελλήνων φοιτητών σε ενέργειες κοινωνικής δράσης και αλληλεγγύης, αλλά και επιχειρηματικότητας, στηρίζει για δεύτερη φέτος χρονιά μέχρι 25 συμμετοχές σε πρόγραμμα διεθνούς ευαισθητοποίησης και κατάρτισης για το διάστημα 21 – 23 Μαρτίου 2014 στο Phoenix της Arizona.

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι στο τελευταίο έτος σπουδών τους ή σε μεταπτυχιακό επίπεδο (όχι επίπεδο διδακτορικού) σε Ελληνικά ΑΕΙ και ΤΕΙ, σε γνωστικά αντικείμενα με συνάφεια προς τους στόχους που περιγράφονται στην συνέχεια και με πλήρη λειτουργική γνώση Αγγλικών (καθώς οι εργασίες του Προγράμματος είναι στα Αγγλικά).

Το πρόγραμμα αφορά φοιτητές που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στους τομείς:

 της στροφής προς τον πρωτογενή τομέα και πρότυπες καλλιέργειες ή/ και περιβαλλοντικά φιλικές
 σε ζητήματα δημόσιας υγείας
 καθώς και της ανάληψης κοινωνικών δράσεων κατά της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού

Επιλογή των ενδιαφερομένων θα είναι αν οι προτάσεις τους θα έχουν ή όχι διάσταση επιχειρηματικότητας.

Σημειώνεται ότι οι φοιτητές που θα επιλεγούν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα CGIU από 21 – 23 Μαρτίου και στη συνέχεια, να υλοποιήσουν στην Ελλάδα το σχέδιο που θα έχουν προτείνει, θα λάβουν οικονομική ενίσχυση για την υλοποίηση του σχεδίου τους μέχρι 10.000€.

Αναλυτικά, οι πληροφορίες, οι οδηγίες, καθώς και η αίτηση συμμετοχής στο www.angelopouloscgiu.org.

Διαβάστε επίσης Yποτροφίες για 25 φοιτητές από τη Γιάννα Αγγελοπούλου, Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2013, 12:24

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 2 Ιανουαρίου 2014, 11:29