Μια άγνωστη πτυχή από την προσωπική ζωή του άτυχου σπουδαστή από το Ρέθυμνο Βαγγέλη Γιακουμάκη, που φόρτιζε ακόμη περισσότερο τον ευαίσθητο χαρακτήρα του, φέρονται να αποκάλυψαν δύο σπουδαστές κατά τις πολύωρες καταθέσεις τους στην Ασφάλεια Ιωαννίνων.

Οι δύο φίλοι του 20χρονου αποφάσισαν να μιλήσουν για όλα όσα γνώριζαν, από τη στιγμή που ο Βαγγέλης έφυγε από τη ζωή και πλέον τα «μυστικά» τους μπορεί να βοηθήσουν στην εξιχνίαση του θρίλερ με την τραγική κατάληξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο σπουδαστές φέρονται να είπαν στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ιωαννίνων πως ο φίλος τους είχε ερωτευτεί, χωρίς ποτέ να της το ομολογήσει, μια κοπέλα στα Ιωάννινα.

Από τον περασμένο Οκτώβριο ο Βαγγέλης τούς είχε εκμυστηρευτεί τον έρωτα του. Όπως φέρονται να έχουν καταθέσει οι δύο σπουδαστές, το γεγονός ότι ο 20χρονος δεν μπόρεσε να βρεθεί σε σχέση με την κοπέλα βύθισε τον φίλο τους στη στενοχώρια, παρά τις προσπάθειές τους να τον πείσουν πως τίποτε δεν είχε τελειώσει.

Επιστρέφοντας από τις διακοπές των Χριστουγέννων στη Γαλακτοκομική Σχολή, το θέμα απασχολούσε τον Βαγγέλη, όμως μέρα με τη μέρα έδειχνε ψυχολογικά καλύτερα, μάλιστα το βράδυ της Παρασκευής 6 Φλεβάρη, δηλαδή την ημέρα που εξαφανίστηκε, είχαν προγραμματίσει να βγουν σε κέντρο διασκέδασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα πάντα με όσα φέρονται να έχουν καταθέσει οι δυο σπουδαστές, κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί τη συνέχεια.

Ο έλεγχος προόδου που πήρε τον στενοχώρησε, καθώς φέτος περίμενε μεγαλύτερους βαθμούς, όμως γρήγορα φάνηκε πως συνήλθε.

Το μεσημέρι έφαγαν όλοι μαζί, ανέβηκαν στα δωμάτια για μεσημεριανή ξεκούραση, και τότε ξεκίνησε το μυστήριο της εξαφάνισης.

Αναφορικά με την ενδοσχολική βία, οι δύο σπουδαστές φέρονται να είπαν στους αστυνομικούς ότι οι «πλάκες» που έκαναν μέσα στην παρέα ήταν να ρίχνουν φάπες ο ένας στον άλλο, ενώ επιβεβαίωσαν πως είδαν περιστατικό βίας εναντίον του Βαγγέλη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης