Μια γοργόνα… Barbie στη Σύρο!

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017, 23:36
Μια γοργόνα… Barbie στη Σύρο!
Προσέλκυσε τα βλέμματα με αρκετούς να έχουν την απορία για το ποια είναι και τι κάνει στην Σύρο.
Ο λόγος για την Karina Szarabokowa, γνωστή στην Ρωσία και ως Karina Barbie.

Η Karina Szarabokowa είναι μια κοπέλα που έγινε κυριολεκτικά κούκλα. Το μοντέλο ζει και αναπνέει τη ζωή της κούκλας Barbie! Η κοπέλα αγαπά το ροζ χρώμα και το δείχνει με την εμφάνιση της ακόμα και στην Σύρο, όπου περνάει τις διακοπές της μαζί με την φίλη της.

Η Karina έχει ψύχωση με τη κούκλα Barbie. Έτσι φοράει φακούς επαφής και αντιγράφει το βλέμμα της διάσημης κούκλας. Πρόκειται για γνωστό μοντέλο-τραγουδίστρια και χορεύτρια από την Ρωσία όπου σύμφωνα με τα Ρώσικα ΜΜΕ, το αγαπημένο της άθλημα είναι…το σκάνδαλο καθώς αρκετές φορές προκαλεί με τον χαρακτήρα της στην Show Biz. Το ατίθασο κορίτσι δεν διστάζει ακόμα και να προκαλέσει, καθώς αρκετές φορές έχει βρεθεί στην επικαιρότητα με τον τρόπο που αντιδράει, μπροστά στις κάμερες!

H Barbie της Ρωσίας βρίσκεται στην Σύρο για διακοπές και όπως δήλωσε στην κάμερα του Cyclades24.gr, της αρέσει ιδιαίτερα το νησί, κυρίως αυτό το καιρό που έχουν αναχωρήσει οι περισσότεροι τουρίστες με αποτέλεσμα να απολαμβάνεις τις ομορφιές της Ελλάδος, παρέα με την φίλη της Violeta, επίσης γνωστή στιχουργό-τραγουδίστρια της Ρωσίας, η οποία έχει γράψει αρκετά τραγούδια σε διάσημους Ρώσους Καλλιτέχνες.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017, 23:39