H ΑΝΕΚ LINES διοργανώνει στο Facebook τον διαγωνισμό «ΑΝΕΚ Xtreme» με δώρο 7 πακέτα διαμονής που περιλαμβάνουν:

-2 (δύο) διανυκτερεύσεις σε ξενώνα σε δίκλινο δωμάτιο με πλήρες πρωινό.
-2 (δύο) δραστηριότητες rafting – ιππασία. Εξοπλισμό για όλες τις δραστηριότητες.
-Mini bus για τις τοπικές μετακινήσεις από και προς τη βάση της Trekking Hellas Ηπείρου.
-Έμπειρους και πιστοποιημένους συνοδούς / οδηγούς.

Η Εμπειρία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την 1η ημέρα θα διανυκτερεύσετε στον παραδοσιακό ξενώνα και την επομένη αρχίζει η δράση!

Τη 2η ημέρα το φημισμένο φαράγγι του Αράχθου σάς περιμένει. Είναι ίσως η ομορφότερη διαδρομή για Rafting στην Ελλάδα και μία από τις ομορφότερες στην Ευρώπη.

Η ίδια διαδρομή αποτελεί έναν από τους πυρήνες του Εθνικού πάρκου Τζουμέρκων-Αράχθου με κάθετες ορθοπλαγιές ύψους πάνω από 700m, καταρράκτες, υπόγειους ποταμούς και σπηλιές με φωλιές άγριων πουλιών, καταλήγοντας στο Γεφύρι της Πλάκας, το μεγαλύτερο μονότοξο στα Βαλκάνια.
Το φαράγγι είναι μία διαδρομή ιδανική για όλους και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ικανότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τους καλοκαιρινούς μήνες, με τη στάθμη του ποταμού να είναι σε χαμηλά επίπεδα, προτείνουμε στους φίλους που έχουν προηγούμενη εμπειρία σε δραστηριότητες ποταμού να δοκιμάσουν τα διθέσια φουσκωτά σκάφη Hot dog!

Την 3η ημέρα, ετοιμαστείτε για… ιππασία στα μονοπάτια των Τζουμέρκων. Διαδρομές στις όχθες του ποταμού Άραχθου, μέσα στο πράσινο. Έμπειρος συνοδός θα σας συνοδεύσει κατά τη διάρκεια της βόλτας σας, θα σας ξεναγήσει στην περιοχή, αλλά θα σας μυήσει στα μυστικά της ιππασίας. Μπορούν να συμμετάσχουν όλες οι ηλικίες.

Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό, επισκεφθείτε τη σελίδα του διαγωνισμού στο Facebook http://on.fb.me/anekxtreme έως την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης