Σε ηλικία τριών μόλις ετών, ο Κωνσταντίνος Χ. δίνει την πρώτη μεγάλη μάχη της ζωής του.

Mια μεγάλη αγκαλιά για τον μικρό Κωσταντίνο άνοιξε ολόκληρη η Πρέβεζα αποδεικνύοντας ότι η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη δεν έχουν χαθεί από την κοινωνία μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο άκουσμα της είδησης για την ξαφνική σοβαρή ασθένεια του τρίχρονου παιδιού, φορείς, αθλητικοί και πολιτιστικοί σύλλογοι και απλοί πολίτες από όλη την Ελλάδα αντέδρασαν αστραπιαία και συντόνισαν τη δράση τους προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα αλλά και αίμα και αιμοπετάλια. Σήμερα στο κολυμβητήριο της Πρέβεζας με την συμμετοχή των φίλων του ποδηλάτου Οriginal, τον Σύλλογο Γυναικών του Αγίου Θωμά και τον Α.Ο Νικόπολη και ώρα 7 το απόγευμα θα πραγματοποιηθούν αγώνες μπάσκετ και beach volley με το συμβολικό εισιτήριο των 2 ευρώ για την ενίσχυση της οικογένειας του μικρού Κωσταντίνου.

Nωρίτερα στις 6 το απόγευμα, στην πλατεία Ανδρούτσου θα συγκεντρωθούν ποδηλάτες και μητέρες, από την ομάδα μητρικού θηλασμού, πραγματοποιώντας στην συνέχεια πορεία συμπαράστασης με κατάληξη το κολυμβητήριο. Συλλογή οικονομικής βοήθειας έχουν ξεκινήσει κάτοικοι της Πρέβεζας, του Μύτικα καθώς και οι γυναίκες του Αγίου Θωμά, ενώ καθημερινά υπάρχουν νέες ανακοινώσεις για την ανάληψη πρωτοβουλιών.
Ο πρόεδρος του Σωματείου Α.Μ.Ε.Α «Ελπίδα» Περικλής Αρβανίτης επικοινώνησε με την ομοσπονδία προκειμένου να βρεθούν αίμα και αιμοπετάλια. Αντίστοιχες ενέργειες γίνονται από την Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων , μέσω των διασυνδέσεων που υπάρχουν με άλλες Λέσχες ανά την χώρα. Το Τμήμα Πρόνοιας του Δήμου επίσης αναλαμβάνει την δική του προσπάθεια και καλεί όσους μπορούν να δώσουν αίμα για τον μικρό μας φίλο στο τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου της Πρέβεζας.

Η δημοσιοποίηση που έχει γίνει και μέσω του διαδικτύου έχει ευαισθητοποιήσει πολίτες, από κάθε γωνιά της Ελλάδας οι οποίοι προσπαθούν να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς μπορούν να βοηθήσουν.
Προσευχόμαστε όλοι ο μικρός Κωνσταντίνος να καταφέρει σύντομα να ξεπεράσει την ασθένεια του και να βγει νικητής!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: epirusgate

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης