Σε 11 πόλεις θα πραγματοποιηθούν στη χώρα μας οι εκδηλώσεις στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής διοργάνωσης «Ευρωπαϊκή νύχτα χωρίς ατυχήματα», το Σάββατο στις 23:00.

Στην Ελλάδα τις εκδηλώσεις διοργανώνουν το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» σε συνεργασία με τους «Responsible Young Drivers».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη Θεσσαλονίκη συμμέτοχος στην προσπάθεια που στοχεύει στην αύξηση της ευαισθητοποίησης του κοινού, παρουσιάζοντας στους νέους ότι το αλκοόλ και η οδήγηση δεν πάνε μαζί, είναι και η Δημοτική Αστυνομία.

Αστυνομικοί μαζί με πλήθος εθελοντών, θα βρίσκονται έξω από γνωστά νυχτερινά κέντρα της πόλης για να ενημερώσουν τους επισκέπτες για την κατανάλωση αλκοόλ σε σχέση με την οδήγηση.

Οι επισκέπτες θα καλούνται να επιλέξουν από την παρέα τους τον «οδηγό της παρέας», ο οποίος, αφού αποδεχτεί τον τίτλο, θα είναι υποχρεωμένος να μην καταναλώσει αλκοόλ όλο το βράδυ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά την αποχώρησή του και εθελοντικά, θα περάσει από φιλικό αλκοτέστ για να αποδειχθεί αν τήρησε την υπόσχεσή του. Το μήνυμα της βραδιάς είναι «όλοι διασκεδάζουν, ένας δεν πίνει… ο οδηγός της παρέας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης