Ξύλινο κάστρο, κούνια-έκπληξη για όλη την παρέα, χελώνες αλλά και τραμπάλες και τσουλήθρες και κούνιες όλων των ειδών φτιαγμένες με πολλή αγάπη και ποιοτικά υλικά συνθέτουν έναν παραμυθένιο χώρο που κατέλαβε δεσπόζουσα θέση στην κάτω πλευρά της πλατείας Μακεδονίας στη Γλυφάδα. Είναι άλλη μία εξαιρετική επιλογή άθλησης και διασκέδασης για τα παιδιά και, ταυτόχρονα, ένας χώρος όπου οι γονείς απολαμβάνουν την παραμονή τους, κάτω από τις πέργκολες.

«Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν κάποιες τεράστιες χελώνες, ένα μεγάλο κάστρο και μια συναρπαστική περιπέτεια που ξεκινούσε, μόνο για τα παιδιά». Κάπως έτσι ξεκινάνε τα παραμύθια και κάπως έτσι ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε τη νέα μας παραμυθούπολη, στην πλατεία Μακεδονίας. Με τα υλικά της φαντασίας των παιδιών, με τον τρόπο που βλέπουν τον κόσμο μέσα από τα δικά τους μάτια. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπετε ! Ένας ακόμα πρότυπος παιδότοπος στη Γλυφάδα μας, με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές και τα πλέον ποιοτικά υλικά και – φυσικά – απολύτως ασφαλής και λειτουργικός και με υποδομές για τα παιδιά ΑΜΕΑ. Μα πάνω από όλα μια ακόμα παραμυθούπολη, που ήρθε να προστεθεί σε πολλές άλλες που έχουμε δημιουργήσει, με απέραντη αγάπη για τα παιδιά μας», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και προσθέτει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ευχαριστώ όλους όσους εργάστηκαν και σε αυτό το έργο, την εταιρεία Ηλιαχτίδα και τον αεικίνητο επικεφαλής της Αντώνη Παπακυριάκη και φυσικά όλους τους εργαζομένους του Δήμου μας και ειδικά τον εργοδηγό μας Βλάση Μπισμπίκη. Η ζωή μας στη Γλυφάδα συνεχίζει να αλλάζει με έργα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης