Κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, εντοπίστηκαν χθες το μεσημέρι έπειτα από παρακολούθηση από προσωπικό του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών και ανδρών του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, στο πάρκο Αγίου Κωνσταντίνου εντός της χερσαίας ζώνης του λιμένα, δύο άτομα να κινούνται ύποπτα με δίκυκλο όχημα.

Στέλεχος του προαναφερθέντος Κλιμακίου τούς πλησίασε παριστάνοντας υποψήφιο αγοραστή ναρκωτικών ουσιών, ενώ καθορίστηκε συνάντηση, προκειμένου να προμηθευτεί ποσότητα, περίπου 60-70 γραμμάρια, ακατέργαστης κάνναβης έναντι του χρηματικού ποσού των 200 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια της συναλλαγής, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή πεζή και ακολούθησε καταδίωξη, με αποτέλεσμα τη σύλληψη του ενός.

Ο 31χρονος συλληφθείς στην προσπάθειά του να διαφύγει, παραπάτησε και τραυματίστηκε στον ωτίτη (μικρό δάχτυλο) του δεξιού χεριού. Διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου «Αχιλλοπούλειο», όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Στη συνέχεια, ακολούθησε νομότυπη έρευνα στο σπίτι του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, χωρίς ωστόσο να βρεθεί κάτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν το δίκυκλο όχημα, μία νάιλον σακούλα με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 60 γραμμαρίων καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης