Τη διάθεση οχημάτων για τη μεταφορά πολιτών που έχουν προγραμματισμένα ραντεβού για εμβολιασμό και δεν μπορούν να πάνε στο κέντρο που τους έχει υποδειχθεί λόγω της «Μήδειας» αποφάσισε η Περιφέρεια Αττικής.

Ο περιφερειάρχης, Γιώργος Πατούλης, επισκέφθηκε το εμβολιαστικό κέντρο στο Μαρούσι και δήλωσε: «Η κατάσταση είναι δύσκολη αλλά είμαστε δίπλα στους πολίτες προκειμένου να μη νιώσει κανένας απροστάτευτος. Η ένταση του φαινομένου θα αυξηθεί τις επόμενες ώρες. Υπεύθυνη για τη διάνοιξη της Εθνικής Οδού είναι η Νέα Οδός. Εμείς έχουμε την ευθύνη διάνοιξης των περιφερειακών αξόνων και το πράξαμε. Ωστόσο, αν μας ζητηθεί, θα συνδράμουμε και με δικά μας μηχανήματα, όπως κάναμε και στο παρελθόν. Εμείς σε όλα τα επίπεδα των περιφερειακών αξόνων ευθύνης μας δώσαμε μάχη όλο το βράδυ και τα κρατήσαμε ανοιχτά, ωστόσο παραμένουμε σε επιφυλακή για να επέμβουμε όπου απαιτείται, με στόχο τη διασφάλιση της προσβασιμότητας των πολιτών. Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους δημάρχους και για το θέμα των εμβολιαστικών κέντρων τα οποία πρέπει να παραμείνουν ανοιχτά για τους πολίτες που πρέπει να εμβολιαστούν. Η περιφέρεια θα συνδράμει και σ΄ αυτή την προσπάθεια διαθέτοντας οχήματα για τους πολίτες που δεν έχουν τη δυνατότητα μετακίνησης, λόγων των καιρικών συνθηκών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πολίτες που χρειάζονται τη συνδρομή της Περιφέρειας για να πάνε στο εμβολιαστικό κέντρο μπορούν να τηλεφωνήσουν στο 210-8210067.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης