Kαταγγελίες για καταπατήσεις στον αιγιαλό κάνουν τα μέλη της Κίνησης Ενεργών Πολιτών Μυκόνου.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους: Με τη δικαιολογία της επιδιόρθωσης του οδοστρώματος στην περιοχή Άγιοι Κωνσταντίνοι στον Κόρφο Μυκόνου που εδώ και χρόνια παρατηρείται σοβαρό πρόβλημα, δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας “προσφέρθηκε” να διαθέσει το συνεργείο του για να αποκαταστήσει τη ζημιά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν θα σταθούμε στο γεγονός ότι δεν έχει μελέτη από την Τεχνική Υπηρεσία αν και υπήρχε σοβαρό πρόβλημα στατικότητας και έχρηζε μέτρων αντιστήριξης! Αλήθεια πόσο πιστεύουν ότι θα αντέξει μια τέτοια προχειροδουλειά;

Θα σταθούμε όμως στην παράνομη (!) επέμβαση επί του αιγιαλού. Επέμβαση δηλαδή χωρίς την άδεια των αρμόδιων αρχών που εξαφάνισε το μικρό παραλιάκι κάτω από την εκκλησούλα του Αγίου Κωνσταντίνου, στα Κανάλια. Ήταν ένα απάνεμο και βολικό για οικογένειες με μικρά παιδιά! Ποιος όμως νοιάστηκε για το αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε κολυμβητή να απολαμβάνει την αμμουδιά της ακτής; Ποιος σκέφθηκε ότι ο Δήμος εκτός από την ανοχή του στην παραβατικότητα δείχνει έτσι τον δρόμο σε νέους επίδοξους καταπατητές για το πως μπορούν να τα καταφέρουν!

Καταγγελία πολιτών στο ΑΤ Μυκόνου οδήγησε στη σύλληψη ενός εργαζομένου και το έργο σταμάτησε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μένει τώρα να δούμε:
-εάν θα αποδοθούν ευθύνες εκεί που ανήκουν,
-εάν οι πάντες θα σέβονται τον δημόσιο χώρο και το περιβάλλον και
-εάν θα αποκατασταθεί η ζημιά και θα επανέλθει η περιοχή στην προγενέστερη κατάσταση!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης