Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Στιγμές αγωνίας βίωσε πριν από τρεις μέρες ένας υπάλληλος ενεχυροδανειστηρίου στο Παγκράτι, όταν δύο ληστές εισέβαλαν στο κατάστημα και με την απειλή όπλου απέσπασαν χρήματα και αντικείμενα μεγάλης αξίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα συνέβησαν το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, όταν ο υπάλληλος καθόταν αμέριμνος μέσα στο γραφείο του. Τότε, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες-ντοκουμέντο που εξασφάλισε το zougla.gr, ένας άνδρας, φορώντας καπέλο και γυαλιά ηλίου, εισέβαλε στο κατάστημα και με την απειλή όπλου διέταξε τον υπάλληλο να σηκωθεί από την καρέκλα και να πέσει στα γόνατα.

Λίγα λεπτά αργότερα εμφανίστηκε και ο συνεργός του, ο οποίος διέταξε τον άνδρα να του δώσει ότι αντικείμενο αξίας έχει, ενώ στη συνέχεια τον μετέφεραν στην τουαλέτα του καταστήματος, του είπαν να κοιτάει τον τοίχο και έκλεισαν την πόρτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μην κουνηθείς γιατί στην άναψα»

«Όταν μπήκαν μου είπαν φέρε ότι έχεις. Είχα 3.500 ευρώ στην τσέπη μου και τα έδωσα. Είδαν τα κινητά πάνω σε έναν πάγκο και στη συνέχεια με έβαλαν στην τουαλέτα και έψαχναν σακούλες γα να φορτώσουν τα κινητά. Ανά 30 δευτερόλεπτα, ένας από αυτούς άνοιγε την πόρτα και μου έλεγε να μην κουνιέμαι και να κοιτάω τον τοίχο. Την τρίτη φορά που άνοιξε μου λέει φέρε και το ρολόι που φοράς. Όπλισε μπροστά στο πρόσωπό μου για να με φοβίσει. Του το έδωσα» περιγράφει ο υπάλληλος μιλώντας στο zougla.gr.

Ακούστε τις δηλώσεις του

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, οι δράστες παρέμειναν στο κατάστημα τέσσερα με πέντε λεπτά. Συνολικά απέσπασαν ένα rolex, 28 κινητά, και 3.500 ευρώ, ενώ στη συνέχεια έγιναν καπνός. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης