Μήνυμα ενότητας έστειλαν ο νέος δήμαρχος και ο πρώτος σύμβουλος σε σταυρούς στον Πειραιά, Γιάννης Μώραλης και Βαγγέλης Μαρινάκης, κατά την πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης.

«Έδωσα ήδη το στίγμα μου στην ορκωμοσία για το πώς σκέφτομαι τη συνύπαρξή μας και τη συνεργασία μας στο Δημοτικό Συμβούλιο. Νομίζω ότι όλοι πρέπει να θεωρούμαστε συνεργάτες και αυτή η αντίληψη θεωρώ ότι υπάρχει και σε όλους τους συνδυασμούς», τόνισε ο Γιάννης Μώραλης και πρόσθεσε: «Έχουμε ένα δύσκολο έργο μπροστά μας και νομίζω ότι είναι η εποχή των συνεργειών και των συναινέσεων ώστε όλοι μαζί – σε αυτά που μπορούμε να συμφωνήσουμε – να βρούμε κοινούς στόχους, να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την πόλη, να λύσουμε προβλήματα. Είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να τα λύσουμε, ειδικά αν συνεργαστούμε και μεταξύ μας αλλά και με τους υπόλοιπους φορείς της πόλης. Εύχομαι να έχουμε όλοι μια καλή θητεία και να δικαιώσουμε την επιλογή των πολιτών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο κ. Μαρινάκης τόνισε: «Σας καλωσορίζω και σας εύχομαι καλή θητεία. Ο Πειραϊκός λαός μας εμπιστεύτηκε τις τύχες του και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για την πόλη μας. Ειλικρινά στα μάτια όλων μας δεν υπάρχουν αντιπάθειες. Υπάρχουν εδώ μέσα συνεργάτες για το καλό του Πειραιά. Για να μπορέσουμε να κάνουμε όπως έχουμε πει, ό, τι είναι το καλύτερο για την πόλη μας. Το εννοώ, δεν το λέω μόνο για τις εντυπώσεις ή για να δείξω ότι ξεκινάμε χωρίς εντάσεις».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης