Μήνυση από Kατερίνα Καινούργιου και Θέμη Γεωργαντά για το κύκλωμα κοκαΐνης

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2017, 09:20
Μήνυση από Kατερίνα Καινούργιου και Θέμη Γεωργαντά για το κύκλωμα κοκαΐνης
Το δρόμο της δικαιοσύνης επέλεξε και η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούριου, μετά την εμπλοκή του προσώπου της στο κύκλωμα κοκαΐνης από ιστοσελίδα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου που την εκπροσωπεί, η παρουσιάστρια γνωστοποιεί ότι κινήθηκε νομικά κατά της ιστοσελίδας που δημοσίευσε φωτογραφία της σε θέμα για το κύκλωμα της κοκαΐνης, απαγορεύοντας ρητά από άλλα μέσα την ίδια πρακτική.

Αφορμή στάθηκε δημοσίευμα στο οποίο υπάρχει φωτογραφία της με τον πρώην σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, τον οποίο επίσης εμπλέκουν δημοσιεύματα.

Νωρίτερα, για το ίδιο δημοσίευμα είχε καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και ο παρουσιαστής Θέμης Γεωργαντάς, ο οποίος δήλωσε ότι δεν εμπλέκεται στο κύκλωμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου: «Η κα Καινούριου επιθυμεί με την παρούσα να ενημερώσει όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι έχει ήδη κινηθεί νομικά σε βάρος της ιστοσελίδας www.makeleio.gr, λόγω παράνομης χρήσης από την ως άνω ιστοσελίδα φωτογραφίας της μαζί με τον πρώην σύντροφό της σε δημοσίευμα με τίτλο “ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ στο κύκλωμα της ΚΟΚΑΣ. Συλλήψεις, ανακρίσεις και προφυλακίσεις. Η μισή κοσμική και πάμπλουτη Ελλάδα στα δίχτυα της Μαφίας των ναρκωτικών. Εμείς δεν βάζουμε την υπογραφή μας στη συνωμοσία της σιωπής και πράττουμε το δημοσιογραφικό μας καθήκον. ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ”. Παράλληλα, επιφυλασσόμενη παντός δικαιώματός της αιτείται με την παρούσα να απόσχετε από οποιαδήποτε χρήση της φωτογραφίας της σε ανάλογα δημοσιεύματα αναφερόμενα στο λεγόμενο κύκλωμα ναρκωτικών του Κολωνακίου, καθώς, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, η κα Καινούριου ουδεμία σχέση δεν έχει με τη συγκεκριμένη υπόθεση».Διαβάστε επίσης:


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2017, 09:30