Μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα Διαφθοράς πρόκειται να καταθέσουν αύριο Τετάρτη, στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης, οι εργαζόμενοι στο λιμάνι της πόλης.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, η μηνυτήρια αναφορά αφορά «όλες τις ενέργειες που σχετίζονται με τη συνολική συνειδητή απαξίωση του Οργανισμού Λιμένα Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ Α.Ε.) και συνιστούν πράξεις και παραλείψεις που υπονομεύουν το δημόσιο συμφέρον και τις αναπτυξιακές δυνατότητές του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ταυτόχρονα θα πραγματοποιήσουν τρίωρη στάση εργασίας, από τις 10 το πρωί έως τη 1.00 μετά το μεσημέρι.

Στην ανακοίνωσή τους κάνουν επίσης λόγο για μεθοδεύσεις, με οσμή σκανδάλου, που, όπως λένε, οδήγησαν στην απαξίωση και στο ξεπούλημα του ΟΛΘ.

Προσθέτουν πως «ΤΑΙΠΕΔ και κυβέρνηση μπορεί να απεργάζονται ξεκάθαρα την εγκατάσταση στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης ενός πανίσχυρου ιδιωτικού μονοπωλίου, με ισχυρή δημόσια εξουσία, ανεξέλεγκτου και χωρίς την υποχρέωση σημαντικών επενδύσεων, χωρίς ρήτρες ανάπτυξης, περιβαλλοντική προστασία, αρμονικές σχεσεις με την πόλη και θεσπισμένες εργασιακές σχέσεις», όμως «οι εργαζόμενοι όμως είμαστε ΕΔΩ με τεκμηρίωση και υπευθυνότητα, αλλά και αδιαπραγμάτευτη αγωνιστικότητα για να αναδείξουμε το έγκλημα και να υπερασπιστούμε το δημόσιο συμφέρον».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης