Μυστήριο με την απαγωγή γιου μεγαλογιατρού

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2012, 10:28


Μία απίστευτη υπόθεση απαγωγής ενός 25χρονου που έγινε τον περασμένο Αύγουστο ήρθε την Τετάρτη στο φως της δημοσιότητας, όταν συνελήφθησαν οι επτά απαγωγείς του, μεταξύ αυτών και ο 70χρονος «εγκέφαλος», φίλος της οικογένειας και πατέρας δύο εν ενεργεία αστυνομικών.

Όλα ξεκίνησαν στις αρχές Αυγούστου, όταν ο 25χρονος, ο οποίος είναι γιος μιας γιατρού, έπεσε θύμα απαγωγής. Οι δράστες τού «έκλεισαν» ραντεβού και στη συνέχεια τον απήγαγαν. Αμέσως επικοινώνησαν με την οικογένεια του θύματος, ζητώντας από τη μητέρα του λύτρα 500.000 ευρώ, για να τον αφήσουν ελεύθερο.

Φοβούμενη πως οι απαγωγείς θα έκαναν κακό στον γιο της, η μητέρα του 25χρονου δεν επικοινώνησε αμέσως με την αστυνομία, αλλά δέκα ημέρες μετά την απαγωγή.

Έπειτα από αρκετό καιρό οι δράστες συνελήφθησαν, όμως αρνούνται να αποκαλύψουν πού βρίσκεται ο νεαρός, η τύχη του οποίου εξακολουθεί να αγνοείται.

Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί αρκετές έρευνες σε σπίτια ύποπτων ατόμων που σχετίζονται με την ομάδα των απαγωγέων, χωρίς ωστόσο να έχει βρεθεί κάποιο ίχνος που να οδηγεί στα ίχνη του 25χρονου.

Πρώτη καταχώρηση 09:39

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2012, 10:50