Νεκρή ανασύρθηκε, γύρω στις τρεις χθες το μεσημέρι η πρώην αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Πατρών Σεμέλη – Θεοδώρα Αντύπα από την πισίνα του κολυμβητηρίου «Πεπανός» στην Πάτρα.

Όπως αναφέρουν τα πρώτα στοιχεία, η νεαρή φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις της, ενώ βρισκόταν μέσα στην πισίνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Σεμέλη πήγε στο κολυμβητήριο, βούτηξε στην πισίνα και την είδαν να κάνει ένα μακροβούτι, να πλησιάζει τον πυθμένα, όμως δεν ανησύχησε κανείς καθώς εκινείτο και όλοι νόμιζαν πως κολυμπούσε.

Εκείνη την στιγμή ήταν στο κολυμβητήριο 30 άτομα. Η εκτίμηση είναι ότι τα μοιραία δευτερόλεπτα δεν εκινείτο απλά, αλλά έκανε σπασμούς. Όταν ο γυμναστής ξανακοίταξε και την είδε στο ίδιο σημείο, ανησύχησε και βούτηξε μαζί με έναν άλλο αθλητή στην πισίνα. Την ανέσυραν, τις παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, κάλεσαν ασθενοφόρο αλλά ήταν ήδη αργά.

Η κοπέλα είναι από την Αθήνα, με καταγωγή από την περιοχή του Αγίου Βασιλείου, είχε σπουδάσει στην ΑΣΟΕ και στην Πάτρα εργάστηκε στην ΙΜΕ Πληροφορική και επρόκειτο να παντρευτεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο νομικός σύμβουλος του Ναυτικού Ομίλου Πατρών Ιωάννης Κούτσης σε δηλώσεις του στο patrastimes.gr ανέφερε ότι η άτυχη κοπέλα είχε κάρτα εισόδου για να εισέρχεται στο χώρο, χωρίς όμως την άδεια και ευθύνη του ΝΟΠ.

Αυτό βέβαια τόνισε δεν έχει καμία σημασία μπροστά στο χαμό ενός νέου ανθρώπου, «είμαστε συγκλονισμένοι και περιμένουμε με αγωνία τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης», πρόσθεσε.

Η κοπέλα ερχόταν για κολύμβηση είπε ο κ. Κούτσης, ήταν άριστη κολυμβήτρια και μάλιστα έκανε ασκήσεις αναπνοής μέσα στο νερό, κάτι που έκανε και στη μοιραία βουτιά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης