Έναν ατελείωτο Γολγοθά ανεβαίνουν οι γονείς της Λίνας Κοεμτζή, της φοιτήτριας που βρήκε τραγικό θάνατο, πέφτοντας από την ταράτσα φοιτητικής εστίας στη Θεσσαλονίκη, τον Νοέμβριο του 2016.

Πριν λίγες μέρες ήταν τα γενέθλιά της και η μητέρα της ετοίμασε μια τούρτα και τα γιόρτασε σαν η Γαλήνη να βρισκόταν εκεί, κοντά της. Τόσο εκείνη, όσο και ο σύζυγός της δεν μπορούν να πιστέψουν πως η υπόθεση του θανάτου του παιδιού της μπήκε στο αρχείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και οι δύο πιστεύουν ότι στην εστία όπου διέμενε η Γαλήνη κρύβεται το μυστικό του θανάτου της, που κάποιοι θέλουν να το κρατήσουν στο σκοτάδι. Η μητέρα της φωνάζει ότι το ένστικτό της, της λέει πως η κόρη της δεν αυτοκτόνησε και κάποιος της αφαίρεσε τη ζωή.

«Δε θα σταματήσω να το φωνάζω μέχρι να πεθάνω. Κάποιοι ήθελαν να κάνουν κακό στο παιδί μου και το έκαναν», είπε η μητέρα της στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Οι γονείς της κάθε μέρα πηγαίνουν στο κοιμητήριο, όπου βρίσκεται το «νέο σπίτι» της Γαλήνης, όπως λένε. Ένα σπίτι που είναι ποτισμένο από τα δάκρυα του πατέρα της, ο οποίος και το έφτιαξε για χάρη της κόρης του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μητέρα της Γαλήνης μάλιστα αποκάλυψε πως άγνωστοι απείλησαν τόσο την ίδια όσο και τη μικρή της κόρη να σταματήσει τις ενέργειες για να ρίξει φως στον θάνατο της κόρης της.

Την πρώτη φορά δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες την ακολούθησαν στο κοιμητήριο. Εκείνη τη στιγμή ήταν μόνη της, την φώναξαν προς το μέρος τους και την απείλησαν ότι θα της κόψουν το λαρύγγι αν δε σταματήσει τις έρευνες για τον θάνατο της Γαλήνης.

Σαν να μην έφτανε αυτό, άγνωστοι απείλησαν και τη μικρότερη κόρη της, στην οποία έστειλαν μηνύματα μέσω social media, λέγοντάς της ότι θα έχει την ίδια τύχη με την Γαλήνη αν δε σταματήσουν όλες οι ενέργειες σχετικά με τη διαλεύκανση των συνθηκών του θανάτου της. Φυσικά η οικογένεια ενημέρωσε τις Αρχές, και συνεχίζει να πιστεύει πως η Γαλήνη έπεσε θύμα εγκληματικής πράξης.

Με πληροφορίες από STAR

Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: Στο αρχείο η υπόθεση για τον θάνατο της Λίνας Κοεμτζή

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης