Μητέρα Λίνας Κοεμτζή: Με απείλησαν μπροστά στον τάφο του παιδιού μου

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2019, 23:25
Μητέρα Λίνας Κοεμτζή: Με απείλησαν μπροστά στον τάφο του παιδιού μου

«Οι άνδρες που με απείλησαν μπορεί να είναι αυτοί που έκαναν κακό στο παιδί μου. Πρώτα ήθελαν την κόρη μου νεκρή και τώρα παρακολουθούν εμένα. Με απείλησαν μπροστά στον τάφο της Λίνας», δηλώνει η Σταυρούλα Τομπάζη, η μητέρα της 22χρονης φοιτήτριας που σκοτώθηκε πέφτοντας στο κενό από τη φοιτητική εστία στη Θεσσαλονίκη.

«Την περασμένη Κυριακή πήγα στο νεκροταφείο πιο νωρίς από ό,τι συνήθως. Φτάνοντας εκεί, περίπου στις 8:30 το πρωί, είδα δύο άνδρες μέσα σε ένα μαύρο τζιπ χωρίς πινακίδες μπροστά στην είσοδο. Την ώρα που έμπαινα στο νεκροταφείο, με κοίταξε ο οδηγός και μου είπε: “Καλημέρα, μπορώ να σας πω;” “Βεβαίως”, του απάντησα. Εκείνος έβγαλε ένα χαρτί το οποίο έγραφε “αν δεν κλείσεις το στόμα σου, θα σου κόψουμε το λαρύγγι”», δηλώνει η κυρία Τομπάζη στη RealNews.

Σύμφωνα με την ίδια, ο οδηγός του τζιπ ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα και εξαφανίστηκε. «Δεν μπορώ να είμαι σίγουρη, αλλά πιστεύω ότι με παρακολουθούσαν», αναφέρει η κ. Τομπάζη και επισημαίνει ότι οι νέες απειλές που δέχθηκε δεν θα την εμποδίσουν να συνεχίσει τον αγώνα της.

«Πανικοβλήθηκα και τρόμαξα. Αυτό ήθελαν… Να με τρομάξουν. Τα κατάφεραν. Όμως το στόμα μου δεν θα το κλείσω. Δεν θα σταματήσω να ψάχνω τους δολοφόνους του παιδιού μου. Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που απειλούν εμένα και την οικογένειά μου», λέει.

Την ίδια στιγμή, η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή σημειώνει ότι παρά το γεγονός ότι όλα συνέβησαν αστραπιαία, κατάφερε να ‘φωτογραφήσει’ στη μνήμη της κάποια από τα χαρακτηριστικά του οδηγού του μαύρου τζιπ, που ενδεχομένως θα μπορούσαν να οδηγήσουν την αστυνομία στον εντοπισμό του.

«Όλα έγιναν μέσα σε κλάσματα των δευτερολέπτων. Μόνο τον οδηγό μπόρεσα να δω. Φορούσε τζόκεϊ καπέλο και πάνω από αυτό είχε βάλει μαύρα γυαλιά ηλίου. Ήταν περίπου 40 ετών. Θυμάμαι τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, αλλά αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση είναι το περιποιημένο μούσι που είχε. Έδειχνε άνθρωπος που προσέχει την εμφάνισή του», είπε η κυρία Τομπάζη, η οποία αμέσως μετά το συμβάν πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να ενημερώσει τις Αρχές και να καταθέσει μήνυση.

«Δεν θεωρώ τυχαίο ότι με απείλησαν τώρα. Η υπόθεση της Λίνας βρίσκεται σε εξέλιξη και διάφορα στοιχεία αποκαλύπτονται μέρα με τη μέρα. Κάποιοι ενοχλήθηκαν από όσα έφερε στο φως της δημοσιότητας την περασμένη Κυριακή η εφημερίδα και για αυτό θέλησαν να με τρομάξουν», σημειώνει η μητέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2019, 23:25