Μητέρα με χρέη απείλησε μέσω ραδιοφώνου να αυτοκτονήσει

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2013, 10:25
Μητέρα με χρέη απείλησε μέσω ραδιοφώνου να αυτοκτονήσει
Δραματικές στιγμές ζει μια πολύτεκνη οικογένεια στη Δυτική Αχαΐα την οποία η ΔΕΗ απειλεί με διακοπή ρεύματος λόγω οφειλής.

Οι ακροατές πάγωσαν όταν άκουσαν μια γυναίκα να βγαίνει σε γραμμή τοπικού ραδιοφώνου και να εξιστορεί το δράμα της λέγοντας πως θέλει να αυτοκτονήσει.

Όλα έγιναν το πρωί της Πέμπτης, όταν η μητέρα πέντε ανήλικων παιδιών από την κάτω Αχαγιά ζήτησε βοήθεια λέγοντας πως περνά δραματικές ώρες, καθώς η ΔΕΗ απειλεί με διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος για οφειλή που ανέρχεται σε 2.500 ευρώ.

Πρόκειται για ζευγάρι ανέργων που έχει πέντε ανήλικα παιδιά, με τη μητέρα να έχει απευθυνθεί λίγο νωρίτερα στη διοίκηση της ΔΕΗ προκειμένου να ζητήσει διακανονισμό.

Η απάντηση των υπευθύνων της ΔΕΗ ήταν πως για να γίνει διακανονισμός θα πρέπει να καταβληθεί ποσό 800 € και να οριστούν και δόσεις οι οποίες σε μηνιαία βάση ξεπερνούν τα 200 €.

Στο άκουσμα του «μαντάτου» η γυναίκα δήλωσε αδυναμία να βρει τα χρήματα, με τους υπευθύνους της ΔΕΗ να της αποκλείουν ακόμα και την ένταξη στο κοινωνικό τιμολόγιο, ισχυριζόμενοι πως καταναλώνει περισσότερες από 1.000 κιλοβατώρες ανά έκδοση λογαριασμού.

Πηγή: patrastimes.gr

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2013, 11:18