Μητέρα Ράινερ: Αν πάω στη Νορβηγία θα συλληφθώ, εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης εις βάρος μου

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022, 18:56
Μητέρα Ράινερ: Αν πάω στη Νορβηγία θα συλληφθώ, εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης εις βάρος μου

Η μητέρα του 6χρονου Ράινερ, που απήχθη από το σπίτι του στην Κηφισιά, αποκάλυψε πως αν πάει στη Νορβηγία θα συλληφθεί, καθώς εκκρεμεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης εις βάρος της.

Συγκεκριμένα, η μητέρα του αγοριού, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, δήλωσε πως αν φύγει από την Ελλάδα και πάει στη Νορβηγία θα συλληφθεί, καθώς υπάρχει εις βάρος της ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, το οποίο εκδόθηκε από τα νορβηγικά δικαστήρια, καταγγέλλοντας ότι της έχει αφαιρεθεί το δικαίωμα της επικοινωνίας με το παιδί της.

«Αν πάω στη Νορβηγία θα συλληφθώ, γιατί (ο πατέρας) με έχει κατηγορήσει για την απαγωγή του παιδιού. Δεν απαντά στα τηλέφωνα (σ.σ. ο πρώην σύζυγός της), δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου μετά από όλο αυτό. Είναι απόλυτα επιθετικός. Σε όλες μου τις αγωγές ζητάω συνεπιμέλεια, ενώ εκείνος ζητούσε αποκλειστική επιμέλεια» υποστήριξε, φανερώνοντας πως η οικογένεια σχεδίαζε να έρθει μόνιμα στην Ελλάδα και η έλευση η δική της με το παιδί ήταν το πρώτο βήμα.

«Σχεδιάζαμε να έρθουμε μόνιμα. Υπήρχε δική του συναίνεση, υπάρχει και σε μήνυμα που λέει, ''ναι, σου έδωσα το παιδί για να πας στην Ελλάδα''. Το έχουμε καταθέσει στις Αρχές. Το παιδί ταξίδεψε με το κανονικό του διαβατήριο, αυτό που βγάλαμε μαζί με τον πατέρα του», είπε.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022, 21:45