Εξαρθρώθηκε το πρωί της Τρίτης, μετά από συστηματική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, με τη συνδρομή αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συμμορία που διέπραττε κλοπές και διαρρήξεις σε καταστήματα, στην πόλη της Μυτιλήνης.

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν τρεις ανήλικοι ρομά, ηλικίας 15, 16 και 16 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τα μέχρι τώρα στοιχεία της έρευνας, οι τρεις δράστες ενεργώντας από κοινού, είχαν διαπράξει κατά την τελευταία εβδομάδα πέντε τουλάχιστον κλοπές – διαρρήξεις σε καταστήματα, από τα οποία αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα, συνολικής αξίας 7.000 ευρώ περίπου.

Ως προς τη μεθοδολογία τους, οι συλληφθέντες, δρώντας μεσημβρινές και νυχτερινές κυρίως ώρες, παραβίαζαν εισόδους και παράθυρα των καταστημάτων και αφού ερευνούσαν τους εσωτερικούς χώρους τους, αφαιρούσαν διάφορα χρηματικά ποσά και κοσμήματα.

Σε βάρος των γονέων των τριών ανηλίκων σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, για παραμέληση της εποπτείας τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το προανακριτικό έργο και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης