Μιχαλολιάκος για Μώραλη-Μαρινάκη: Είναι κακέκτυπα Μπερλουσκονισμού

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 22 Απριλίου 2014, 20:00
Μιχαλολιάκος για Μώραλη-Μαρινάκη: Είναι κακέκτυπα Μπερλουσκονισμού
Στην επίθεση πέρασε ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, μέσα από την εκπομπή στο δημοτικό ραδιόφωνο του Πειραιά, «Τα παράπονά σας στο δήμαρχο», εξαπολύοντας δριμεία επίθεση εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη και του υποψηφίου δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη. Είναι η πρώτη φορά που ο Β. Μιχαλολιάκος επιτίθεται με τόσο «σκληρές» εκφράσεις εναντίον των Μαρινάκη – Μώραλη, καθώς μέχρι τώρα, από τότε που έγινε γνωστή η υποψηφιότητα Μώραλη, κρατούσε χαμηλούς τόνους.

«Έχουμε μια απόπειρα εισβολής με το άθροισμα των αποτυχημένων, κάτω από την ομπρέλα ενός, που θέλει και την πόλη ως λάφυρο. Το άθροισμα του χθες δεν μας οδηγεί στο αύριο, μας οδηγεί κατ' ευθείαν στο προχθές» δήλωσε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος και συμπλήρωσε: «Το φαινόμενο να "αγοράζει" μαζί με τις μετοχές της ομάδας μας και την ψυχή και τους ανθρώπους δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Δεν τους "αγόρασε" κανείς. Ούτε ο Νταϊφάς, ούτε ο Γουλανδρής. Δεν θεώρησαν ότι είναι τσιφλίκι τους. Δεν υπάρχει χώρος να δεχθεί η Ελλάδα ένα κακέκτυπο Μπερλουσκονισμού για τον Πειραιά. Και μάλιστα Μπερλουσκονισμός δια του υπαλλήλου του. Δεν έχω τίποτα με τον κ. Μώραλη, αλλά υπάλληλος είναι. Η εντολή που πήρε είναι αυτή. Αυτή η νοοτροπία όμως: 'εγώ ο επιχειρηματίας έχω πάρει την ΠΑΕ Ολυμπιακός θα πάρω και το δήμο μ' έναν υπάλληλό μου, δεν έχει αισθητική Δημοκρατίας, δεν έχει στοιχεία Δημοκρατίας. Αυτή τη νοοτροπία ότι με τα χρήματα όλα τα αγοράζω δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή. Οι ψυχές των ανθρώπων δεν μπορούν να αγοραστούν. Προπαντός δεν μπορεί κανείς να 'αγοράσει' τον υπερήφανο Πειραϊκό λαό».

Επιπλέον, ο υποστηριζόμενος από τη Νέα Δημοκρατία για τον Δήμο Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος άφησε αιχμές και για την παρουσία του υπουργού Εθνικής Παιδείας Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου στην εκδήλωση του Γιάννη Μώραλη λέγοντας πως «στην παλαιά Νέα Δημοκρατία - τη μεγάλη - στη βάση έχω αυτοδυνάμως την απόλυτη επιρροή. Είναι δυνατόν πολιτικοί σημερινοί να διαρρήξουν τη σχέση που έχω εγώ με την εκλογική βάση της παλαιάς μεγάλης ΝΔ; Είναι πολύ αδύναμοι να το κάνουν, ακόμα και αν το ήθελαν».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 22 Απριλίου 2014, 20:05