Μόδα της εποχής οι πλαστές επιταγές

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2011, 01:41
Μόδα της εποχής οι πλαστές επιταγές
Απατεώνες πάσης φύσεως, πλαστογράφοι και παραχαράκτες, Έλληνες και αλλοδαποί, κάνουν «χρυσές» δουλειές, ανακαλύπτοντας κάθε πιθανό και απίθανο κόλπο, προκειμένου να δελεάσουν και να ρίξουν στην παγίδα οποιονδήποτε εύπιστο συναντήσουν.

Το Τμήμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος έχει αυξημένη... πελατεία το τελευταίο διάστημα, καθώς δέχεται καθημερινά δεκάδες καταγγελίες πολιτών που αναφέρουν τα παθήματά τους από τους αετονύχηδες. Το ότι στη λίστα των εξαπατημένων βρίσκονται επιτυχημένοι επιχειρηματίες, επιστήμονες, αλλά και γιατροί, δικαστικοί και άνθρωποι του πνεύματος είναι ενδεικτικό τόσο του τρόπου και της δεξιοτεχνίας που «χτυπούν”» οι επιτήδειοι όσο και του πόσο εύκολα μπορεί να την πατήσει κάποιος, σε χαλεπούς καιρούς, όπως αυτούς που βιώνουμε...

Η τελευταία εξάρθρωση της συμμορίας των Σερρών, που έριξε στην αγορά 32 πλαστές επιταγές, δεν είναι η μοναδική, αλλά τρομάζει για τον μαφιόζικο τρόπο με τον οποίο ήταν δομημένη: Το κάθε μέλος έπαιζε με δεξιοτεχνία τον δικό του ρόλο, ώστε να πέφτουν στην παγίδα υγιείς και εύρωστες επιχειρήσεις του παραμεθόριου νόμου.

Πηγή:makthes

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2011, 01:41